Ανεπηρέαστο το prequel του “Game of Thrones” από τον προκάτοχό του

Τελείωσαν και τα γυρίσματα.Μπορεί το φινάλε του "Game of Thrones" να μην άφησε και τις καλύτερες...

Τελείωσαν και τα γυρίσματα.

Μπορεί το φινάλε του “Game of Thrones” να μην άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, με τους fans να συμπληρώνουν αιτήσεις για να ξαναγυριστεί η σειρά, αλλά όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν επηρέασε καθόλου την prequel σειρά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου Προγράμματος του ΗΒΟ, Casey Bloys, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου Television Critics Association, το κανάλι δεν άλλαξε την προσέγγιση του ως προς την σειρά. Τα γυρίσματα του prequel ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα στην Βόρεια Ιρλανδία και ολοκληρώθηκαν πριν λίγο καιρό, όπως επιβεβαίωσε ο Bloys.

“Φαίνεται πολύ καλό. Το cast ήταν καταπληκτικό”, είπε ο Bloys. “Οι Jane και S.J. είναι απασχολημένοι με το μοντάζ, οπότε δεν έχω δει κάτι ακόμα, αλλά ανυπομονούμε”. Η σειρά δεν έχει πάρει το πράσινο φως για ολόκληρη σεζόν, οπότε το πιλοτικό επεισόδιο θα καθορίσει την μοίρα της σειράς και το μέλλον της στο ΗΒΟ.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις του κοινού για το τέλος του “Game of Thrones”, o Bloys είπε ότι είναι φυσιολογικό σε μια τόσο μεγάλη σειρά να υπάρχουν έντονες γνώμες και προτιμήσεις και ότι η αίτηση για το ξαναγύρισμα δείχνει το πάθος και τον ενθουσιασμό των θεατών. Ποτέ δεν σκέφτηκαν σοβαρά να κάνουν κάτι τέτοιο. Το τέλος από μόνο του ήταν δουλειά των Benioff και Weiss μόνο και ο Bloys είπε ότι δεν ήταν πάνω από το κεφάλι τους.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του “Game of Thrones” και θα δούμε το ταξίδι από την Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) στην πτώση του πολιτισμού, τη σκοτεινότερη της περίοδο, γνωστή και ως Τhe Long Night. Μεγάλη πιθανότητα να μάθουμε την πραγματική καταγωγή των White Walkers και άλλα πολλά που μας βασανίζουν εδώ και οχτώ σεζόν.

Μάλιστα, ο Martin είπε ότι θα δούμε μια εποχή που το Westeros αποτελούνταν από 100 βασίλεια, σε αντίθεση με το “Game of Thornes”, όπου γνωρίσαμε μόνο επτά. Ένα πράγμα σίγουρο, είναι ότι θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνετε και ότι οι προφητείες δεν βγαίνουν πάντα αληθινές.

Το cast αποτελείται μέχρι στιγμής από τους Naomi Watts και Josh Whitehouse, αλλά και τους Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp, Toby Regbo και Miranda Richardson.

H SJ Clarkson θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Παρελθοντικά δημοσιεύματα την ήθελαν να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη του “Bond 25” – κάτι που θα την έκανε την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη για το franchise. Προηγούμενες δουλείες της είναι οι σειρές των Netflix/Marvel, “Jessica Jones” και “The Defenders”, όπως και το “Orange is the New Black”.

Η Jane Goldman αναλαμβάνει χρέη showrunner ενώ υπογράφει το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο, το οποίο είναι βασισμένο σε μία ιστορία που εμπνεύστηκε μαζί με τον George R.R. Martin. Μαζί με την Goldman και τον Martin, στη σειρά θα έχουν τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και οι James Farrell, Jim Danger Gray, Vince Gerardis και Daniel Zelman, με τον Chris Symes ως συν-εκτελεστικό παραγωγό.

Το cast του “Game of Thrones” παρευρέθηκε στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Σαν Ντιέγκο, και απάντησε σε καίρια ερωτήματα. Επίσης, αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τον Οίκο Casterly και την ιστορία των Lannisters.

Το Television Critics Association Press Tour είναι μια συνέντευξη τύπου που επιτρέπει στα κανάλια και τις συνδρομητικές υπηρεσίες να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους. Διαδραματίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια δύο φορές τον χρόνο. Η πρώτη γίνεται τον Ιανουάριο όπου συζητιούνται σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της σεζόν, και η δεύτερη πραγματοποιείται τον Μάιο όπου τα κανάλια αποκαλύπτουν τις νέες τους προσθήκες και τις ανανεώσεις τους για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Η σειρά θα κάνει την εμφάνισή της στο τέλος του 2020 ή την άνοιξη του 2021. Πολλές λεπτομέρειες είναι ακόμα άγνωστες, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.