Με άλλη σκηνή θα εισαγόταν ο Captain America στο Avengers: Infinity War

Ποια σκηνή προτιμάτε;Toν "Nomad" Captain America είδαμε πρώτη φορά στο "Avengers: Infinity War"...

Ποια σκηνή προτιμάτε;

Toν “Nomad” Captain America είδαμε πρώτη φορά στο “Avengers: Infinity War” όταν εμφανίζεται για να βοηθήσει του Wanda και Vision εναντίον των Corvus Glaive και Proxima Midnight. Αλλά το αρχικό πλάνο, είχε μια αρκετά διαφορετική εισαγωγή στην ταινία.

Οι σεναριογράφοι των “Infinity War” και “Endgame”, Christopher Markus and Stephen McFeely, αποκάλυψαν σε συνέντευξη τους στο Collider ότι η πρώτη σκηνή του Cap στο IW ήταν κάτι τελείως διαφορετικό.

“Είχαμε διάφορες [σκηνές] – πριν ο Hulk πέσει από το παράθυρο – διάφορες ‘ας δούμε τι συμβαίνει τώρα, να δούμε τι κάνουν όλοι στο σύμπαν’. Υπήρχε μια ωραία σκηνή – μ’ άρεσε. Τρομοκράτες στην Μέση Ανατολή είχαν κάμποσους ομήρους με σκεπασμένα κεφάλια, και τους μεταφέραν σε ένα δωμάτιο. Ξεκινάνε να αφαιρούν τις κουκούλες, και ξεκινάνε να τους φέρονται άσχημα, και η τελευταία κουκούλα είναι ο Steve Rogers. Και σκέφτεσαι, ‘ω την έχουν βαμμένη'”.

Οι λόγοι για την αλλαγή της σκηνής ήταν αρκετοί, με κάποιους να αφορούσαν το συναίσθημα των θεατών στην πρώτη αποκάλυψη ή ακόμα και το πόσο γεμάτη μπορεί να φαίνεται μια σκηνή στο τέλος, με το συναίσθημα να χάνεται στην πολυπλοκότητα της (μέσω ComicBook). Μια άλλη εκδοχή της σκηνής αυτής είχε την ομάδα του Cap να ψάχνει ήδη τους Wanda/Vision κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ ανάμεσα σε κόσμο, ενώ οι Russos ήθελαν να εμφανίσουν τον Captain πρώτη φορά ακόμα πιο αργά στο φιλμ, κατά τη μάχη της Wakanda.

To “Avengers: Infinity War” κυκλοφορεί σε DVD/Blu-Ray και σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει αντιστοίχως η συνέχεια του “Avengers: Endgame”, που αναμένουμε περισσότερες αποκαλύψεις για διάφορα κομμάτια της ιστορία του “Infinity Saga”.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.