Ξανά 1999: Μια μεγάλη επετειακή συναυλία για τα 20 χρόνια της Τεχνόπολης!

Μια μεγάλη επετειακή συναυλία με σημαντικούς καλλιτέχνες φιλοδοξεί να μας γυρίσει πίσω στο 1999, γιορτάζοντας έτσι τα 20 γεμάτα και δημιουργικά χρόνια της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Μια χρονιά κι έναν καιρό παίζαμε παιχνίδια με τον διάβολο. Άλλαζε κάθε που βράδιαζε. Τα γέλια κρέμονταν από τα μπαλκόνια. Ταΐζαμε τα θηρία. Μπαίναμε μέσα στις νύχτες των...

Μια μεγάλη επετειακή συναυλία με σημαντικούς καλλιτέχνες φιλοδοξεί να μας γυρίσει πίσω στο 1999, γιορτάζοντας έτσι τα 20 γεμάτα και δημιουργικά χρόνια της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Μια χρονιά κι έναν καιρό παίζαμε παιχνίδια με τον διάβολο. Άλλαζε κάθε που βράδιαζε. Τα γέλια κρέμονταν από τα μπαλκόνια. Ταΐζαμε τα θηρία. Μπαίναμε μέσα στις νύχτες των άλλων. Η μέρα μίκραινε και τα φώτα έσβηναν. Μια χρονιά κι έναν καιρό τα λάφυρά μας ήταν οι ανεμοδείκτες μας. Η καρδιά έβαζε πλώρη με ανοιχτά πανιά. Στην Πράγα ήταν καλοκαίρι και οι ψυχές δεν βρίσκαν καταφύγιο. Η σκιά μας χόρευε και ο άγγελος ήταν πάντα φύλακας.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν 1999 και είχαν κυκλοφορήσει κάποιοι δίσκοι από αυτούς που θα τραγουδάμε για πάντα. Και μέσα είχαν τραγούδια από αυτά που αγάπησαν τα ραδιόφωνα με τη μία, από αυτά που τα παίζουν ακόμα, από αυτά που εύκολα τα λέμε τραγούδια της ζωής μας.

Για μια βραδιά λοιπόν, η χαρακτηριστική τοξωτή σκηνή της Τεχνόπολης γίνεται χρονοκάψουλα και μας μεταφέρει “back to the future”! To 2019 λοιπόν γίνεται “Ξανά 1999”!

Τραγουδάμε για τα 20 χρόνια Τεχνόπολη, τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν εκείνη τη χρονιά, με τους καλλιτέχνες που τα πρωτοτραγούδησαν και άλλους που θα τα τραγουδήσουν πρώτη φορά.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.