“Θετικός ο Μπενζιά για Ολυμπιακό, αποφασίζουμε τις επόμενες ημέρες”

Το Novasports.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Γιασίν Μπενζιά, Τζιμπρίλ Νιάνγκ, ο οποίος μίλησε για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και τις προθέσεις του πελάτη του.

Ο Γιασίν Μπενζιά είναι το πιο “καυτό” όνομα των τελευταίων ημερών στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Η απόκτηση ενός παίκτη ο οποίος έχει στοιχεία “Φορτούνη” στο παιχνίδι του, θα αποτελέσει μια σπουδαία επιπλέον επιλογή για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το novasports.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Αλγερινού, Τζιμπρίλ Νιάνγκ ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: “Yπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έχει κλείσει η μεταγραφή. Προφανώς είναι μια εξαιρετική περίπτωση ο ελληνικός σύλλογος, καθώς αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο εξεταζουμε και άλλες περιπτώσεις. Για την ώρα έχουμε στα χέρια μας μια πρόταση από Ρωσία και μια από ομάδα της Ligue 1.” 

Σε ό,τι αφορά το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να κλείσει η μεταγραφή ο Νιάνγκ ανέφερε: “Αρκετά μέσα μεταδίδουν πως η μεταγραφή στον Ολυμπιακό είναι κλεισμένη, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα για την τελική μας απόφαση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θεωρώ πως θα έχει ολοκληρωθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η υπόθεση.” 



Για το αν ο ίδιος ο παίκτης βλέπει με… καλό μάτι τη μεταπήδηση στον Ολυμπιακό: “Ο Γιασίν είναι θετικός στο να παίξει στον Ολυμπιακό, καθώς είναι μια ομάδα με καλό όνομα, που δείχνει να ενδιαφέρεται αρκετά για τον ίδιο, ενώ συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.