Την στρατηγική του για τη νέα σεζόν συζήτησε ο Πρόεδρος Προγράμματος του ΗΒΟ

Περισσότερες ώρες δηλώνει.Τα σχέδιά του για την νέα τηλεοπτική σεζόν συζήτησε ο Πρόεδρος...

Περισσότερες ώρες δηλώνει.

Τα σχέδιά του για την νέα τηλεοπτική σεζόν συζήτησε ο Πρόεδρος Προγράμματος του ΗΒΟ, Casey Bloys, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου Television Critics Association.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Bloys σχεδιάζει να αυξήσει τις ώρες νέων σειρών στο κανάλι κατά 10% το 2020. Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα έχουμε 160-165 ώρες αυθεντικού υλικού, έναντι των 150 ωρών που είχαμε μέχρι φέτος. Μέρος αυτής της αύξησης είναι και η επιτυχία πολλών από τις σειρές που προβάλλονται στο κανάλι, όπως το “Chernobyl”, το οποίο απέσπασε 19 υποψηφιότητες για Βραβείο Emmy, και το “Game of Thrones” το οποίο απέσπασε 32 υποψηφιότητες για την 8η σεζόν του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί το νέο πρόγραμμα του καναλιού με τον Bloys να δηλώνει ότι “δουλειά του είναι να βρει προγράμματα που να μην θυσιάζουν την ποιότητα”.

Όσον αφορά την επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της WarnerMedia, με το όνομα HBO Max, ο Bloys είπε ότι είναι πολύ “κολακευτικό” που της δόθηκε αυτό το όνομα, αλλά δεν θα επηρεάσει καθόλου τη στρατηγική του καναλιού.

“Το θεωρώ κομπλιμέντο”, είπε. “Το HBO θα είναι ο πυρήνας όσων έχει να προσφέρει η υπηρεσία streaming και οι John Stankey και Bob Greenblatt [οι διευθυντές της WarnerMedia] μας έχουν δώσει τα απαραίτητα κονδύλια για να συνεχίσουμε να παράγουμε υγιή προγράμματα. Δεν θα αλλάξει κάτι στις αποφάσεις του HBO”.

Με την άφιξη της υπηρεσίας, γνωστές σειρές που μέχρι στιγμής βρίσκονταν υπό την στέγη άλλων καναλιών ή συνδρομητικών υπηρεσιών, θα μετακομίσουν και θα προβάλλονται αποκλειστικά από το HBO Max. Μερικές από αυτές είναι τα “Friends”, “The Fresh Prince of Bel Air” και “Pretty Little Liars”.

Νέες παραγωγές που θα δούμε στο κανάλι θα είναι το “Batwoman” και το “Katy Keene”. Και οι δύο σειρές θα προβάλλονται κανονικά στο CW και θα είναι διαθέσιμες για streaming μέσω της υπηρεσίας. Επιπλέον, οι παραγωγοί Greg Berlanti και Reese Witherspoon θα φέρουν αποκλειστικές ταινίες.

H νέα συνδρομητική υπηρεσία έχει ήδη παραγγείλει τη prequel σειρά κινουμένων σχεδίων “Gremlins”, τη δραματική σειρά “Tokyo Vice” με πρωταγωνιστή τον Ansel Elgort, την ανθολογική ρομαντική σειρά “Love Life” με τους Anna Kendrick και Paul Feig, το “Station Eleven”, μία μεταποκαλυπτική σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Hiro Murai, το “Made for Love”, μια τραγική κωμωδία του σκηνοθέτη S.J. Clarkson, το “Dune: The Sisterhood”, μια σειρά που θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Frank Herbert, “Dune”, και θα σκηνοθετηθεί από τον Denis Villeneuve, το reboot του “Gossip Girl” και την θρίλερ σειρά “The Flight Attendant”, ενώ ο Πρόεδρος του καναλιού είπε ότι η νέα υπηρεσία θα φέρει νέο πρωτότυπο υλικό το 2020.

Το Television Critics Association Press Tour είναι μια συνέντευξη τύπου που επιτρέπει στα κανάλια και τις συνδρομητικές υπηρεσίες να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους. Διαδραματίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια δύο φορές τον χρόνο. Η πρώτη γίνεται τον Ιανουάριο όπου συζητιούνται σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της σεζόν, και η δεύτερη πραγματοποιείται τον Μάιο όπου τα κανάλια αποκαλύπτουν τις νέες τους προσθήκες και τις ανανεώσεις τους για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.