Καμπάσο: «Στόχος της Αργεντινής η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η Αργεντινή μετρά αντίστροφα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και ο Φακούντο Καμπάσο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους στόχους τους.

Η Αργεντινή μετρά αντίστροφα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και ο Φακούντο Καμπάσο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους στόχους τους.

Παράλληλα, ο Αργεντινός γκαρντ στη συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, μίλησε για το όνειρο του ΝΒΑ, ενώ δήλωσε χαρούμενος και αφοσιωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

«Οι απαιτήσεις είναι υψηλές διότι ο κάθε ένας από μας προέρχεται από εκπληκτική σεζόν. Ελπίζω να το μεταφέρουμε αυτό και στην εθνική ομάδα. Δε θέλω να μιλήσω για το που μπορούμε να φτάσουμε. Προσωπικά θέλω να προετοιμαστούμε καλά και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε μέρα. Με αυτόν τον τρόπο ίσως πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να πάρουμε μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», δήλωσε αρχικά.

Όσο για το όνειρο του NBA, είπε: «Κάποτε είχα ψύχωση με το ΝΒΑ, αλλά όχι πια. Αγωνίζομαι σε ένα από τους κορυφαίους συλλόγους και για αυτό ανανέωσα με τη Ρεάλ. Τα καλοκαίρια υπάρχει NBA out, αλλά δεν το σκέφτομαι τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.