Επανάληψη με… Φένλο για τους Πράσινους

Σε κάποια λάθη που παρατήρησε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Φένλο, επικεντρώθηκε ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Κυριακής.

Σε κάποια λάθη που παρατήρησε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Φένλο, επικεντρώθηκε ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Κυριακής. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε τακτική στους παίκτες του στο τελευταίο μέρος της προπόνησης και χώρισε τους Πράσινους σε δύο ομάδες.

Η μια ήταν αυτή που ξεκίνησε το παιχνίδι με τη Φένλο και οι αντίπαλοι ήταν οι υπόλοιποι παίκτες που μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Δώνης ήταν στο κέντρο του γηπέδου και εξηγούσε στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ορισμένα πράγματα που δεν του άρεσαν στην κίνηση τους στον κενό χώρο, αλλά και στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ έδωσε βάρος και στις αλληλοκαλύψεις που πρέπει να υπάρχουν στο παιχνίδι. 

Το μικρό μάθημα τακτικής του Δώνη ήταν στα… ελληνοαγγλικά, καθώς ο προπονητής του Τριφυλλιού έπρεπε να εξηγήσει τόσο στους Έλληνες, όσο και στους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας όσα οφείλουν να κάνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Αναφορικά με το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Μπρέντα, ο Δώνης θα χρησιμοποιήσει και πάλι “μεικτές” ενδεκάδες και θα δοκιμάσει διάφορα πράγματα που έχει στο μυαλό του για τη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.