To… πολυεργαλείο Νούνες, ο ανεβασμένος Πούγγουρας και ο σταθερός Κότσαρης

Αήττητος στα φιλικά προετοιμασίας απέναντι στις ολλανδικές ομάδες φεύγει ο Παναθηναϊκός από τη "Χώρα της Τουλίπας", ολοκληρώνοντας το δεύτερο... κύκλο του "χτισίματος" της εφετινής ομάδας.

Αήττητος στα φιλικά προετοιμασίας απέναντι στις ολλανδικές ομάδες φεύγει ο Παναθηναϊκός από τη “Χώρα της Τουλίπας”, ολοκληρώνοντας το δεύτερο… κύκλο του “χτισίματος” της εφετινής ομάδας. Οι Πράσινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα κόντρα στη Μπρέντα με καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και το novasports.gr σας παρουσιάζει τον… έλεγχο των παικτών του Παναθηναϊκού από τη φιλική αναμέτρηση με τους Ολλανδούς. 

Οι βασικοί: 

Κώστας Κότσαρης: Εξαιρετική εμφάνιση από το νεαρό τερματοφύλακα στο ματς με τη Μπρέντα. Εντυπωσιακές επεμβάσεις από τον νούμερο “2” του Παναθηναϊκού που… χτυπάει δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας.

Εμάνουελ Ινσούα: Αρκετά κουρασμένος ο Αργεντινός μπακ, έπαιξε κατ’ ανάγκη, καθώς δεν υπάρχουν επιλογές στην πτέρυγα του. Δεν είχε τα γνωστά του τρεξίματα, ωστόσο δεν αρκέστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα, πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες και… άγγιξε το γκολ. 

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Αλάνθαστος ο έμπειρος αμυντικός, άντεξε στο… ξύλο των γηπεδούχων και καθοδήγησε με ηρεμία την άμυνα της ομάδας του. 

Αχιλλέας Πούγγουρας: Ακόμα και αν αγωνίστηκε με ράμματα, ακόμα και αν οι επιθετικοί της Μπρέντα έπαιζαν σε κάποιες στιγμές… κατς, ο Πούγγουρας δεν “μάσησε” και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα καθήκοντα του. Αναμφίβολα μια από τις αποκαλύψεις του Παναθηναϊκού στην εφετινή προετοιμασία. 

Ματίας Γιόχανσον: Σημάδια κόπωσης παρουσίασε και ο Σουηδός μπακ. Πάντως ήταν σταθερός και δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πλευρά του. 

Χρήστος Δώνης: Άλλο ένα καλό παιχνίδι από τον χαφ του Παναθηναϊκού. Σωστές τοποθετήσεις στη μεσαία γραμμή, πολλά τρεξίματα και “καθαρό” μυαλό. 

Δημήτρης Κολοβός: Αγωνίστηκε ως εσωτερικός μέσος, ως δεκάρι, αλλά και στην πτέρυγα. Είχε όρεξη και ενέργεια, έφτασε κοντά στο γκολ, ωστόσο χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να μπει στο “καλούπι” της ομάδας. 

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: “Ψαχνόταν” στο γήπεδο ως εσωτερικός μέσος στη δεξιά πλευρά, ενώ ανέβασε αισθητά την απόδοση του όταν μετακινήθηκε αριστερά. Πάντως ήταν δραστήριος και βοήθησε την ομάδα του. 

Κριστιάν Κονάν: Στην “εκκίνηση” του αγώνα είχε μπόλικη όρεξη, πίεσε ψηλά και προβλημάτισε τους αντίπαλους αμυντικούς, ωστόσο στην πορεία έπεσε η απόδοση του, ενώ δεν ήταν ουσιαστικός στις σέντρες που έκανε. 

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ματς με τη Μπρέντα. Ο Χατζηγιοβάνης ήταν γεμάτος ενέργεια και διάθεση και αναστάτωσε αρκετές φορές την άμυνα των Ολλανδών.

Κίκο Μακέντα: Δεν πήρε τις πάσες που χρειαζόταν για να απειλήσει τους Ολλανδούς, ωστόσο αξιοποίησε μια από τις ευκαιρίες του, αν και η λανθασμένη απόφαση του βοηθού διαιτητή του στέρησε το γκολ. 

Οι αλλαγές: 

Νίκος Χριστογεώργος: Αν και άπειρος, ο πιτσιρικάς τα πήγε καλά απέναντι στη Μπρέντα και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Ο νεαρός τερματοφύλακας έδειξε καλά στοιχεία. 

Βασίλης Ζαγαρίτης: Τούτη τη φορά, ο νεαρός μπακ δεν βρήκε χώρους για να ανέβει και να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα του. Αρκέστηκε κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα. 

Φάνης Μαυρομμάτης: Ο στόπερ του Παναθηναϊκού ήταν σταθερός στο παιχνίδι του, ενώ κέρδισε αρκετές προσωπικές “μονομαχίες”.

Κώστας Αποστολάκης: Στο αμυντικό κομμάτι δεν είχε κάποιο πρόβλημα ωστόσο δεν έδωσε αυτά ποη μπορεί στην επιθεση. 

Βαγγέλης Θεοχάρης: Έπαιξε με σοβαρότητα και πειθαρχία απέναντι στη Μπρέντα, τόσο ως κεντρικό χαφ, όσο και ως στόπερ. 

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Με περισσότερη αυτοπεποίθηση αγωνίστηκε ο νεαρός χαφ στο ματς με τη Μπρέντα. Είχε καλές τοποθετήσεις και σωστή κίνηση στο χώρο. 

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Δεν κατάφερε να διακριθεί στο ματς με τη Μπρέντα και δεν βρήκε χώρους για να κάνει το παιχνίδι του. 

Γκίας Ζαχίντ: Ο Νορβηγός μέσος βελτίωσε την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δημιουργικό κομμάτι και είχε ένα καλό εικοσάλεπτο, ωστόσο στην συνέχεια “χάθηκε” από το παιχνίδι. 

Ζοάο Νούνες: Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Μπρέντα. Ο Πορτογάλος ανταποκρίθηκε με επιτυχία και στο ρόλο του αμυντικού χαφ, ενώ ήταν θετικός και στο διάστημα που αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας. 

Αργύρης Καμπετσής: Αρκετά δραστήριος ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, αν και αγωνίστηκε και τούτη τη φορά στην πτέρυγα και όχι στη φυσική του θέση. 

Νίκος Βέργος: Είχε διάθεση και ήταν κινητικός, όμως δεν “τροφοδοτήθηκε” σωστά από τους συμπαίκτες του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.