Υπογράφει στον Πανιώνιο ο Σέλκος

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Φίλιππου Σέλκου στον Πανιώνιο, καθώς ο Άκης Μάντζιος έδωσε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η διοίκηση της ομάδας στην απόκτησή του.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Φίλιππου Σέλκου στον Πανιώνιο, καθώς ο Άκης Μάντζιος έδωσε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η διοίκηση της ομάδας στην απόκτησή του. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Πάντερμπορν και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην οποία δοκιάστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. 

Από εκεί και πέρα, οι “κυανέρυθροι” φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Νεμάνια Μιλόγεβιτς, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Πρόκειται για τον 21χρονο γιο του πρώην προπονητή της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τέλος, η διοίκηση του Πανιωνίου περιμένει να ξεκαθαρίσει το μέλλον των Γιάννη Μασούρα και Θανάση Ανδρούτσου στον Ολυμπιακό, τους οποίους ενδιαφέρεται να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με τη μορφή δανεισμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.