Φαντ Σχιπ 2021 με προοπτική Κατάρ!

Ο Ολλανδός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων και θα κληθεί να οδηγήσει την Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ του Κατάρ. Πλήρης επιβεβαίωση novasports.gr για τους ρόλους Φύσσα-Κωνσταντινίδη.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζον Φαντ Σχιπ η οποία θα έχει διάρκεια μέχρι κασι την προκριματική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2021.

Φυσικά σε περίπτωση που η ομάδα προκριθεί στην τελική φάση τότε θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Ολλανδό τεχνικό. Στην ανακοίνωση επισημοποιείται και η πρόσληψη του Άαρον Βίντερ και του Μιχάλη Βαλκάνη ως άμεσων συνεργατών του Φαντ Σχιπ.

Ακόμη, όπως σας έχει ενημερώσει από προχθές το novasports.gr ο Τάκης Φύσσας θα αναλάβει αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, ενώ ο Κώστας Κωνσταντινίδης θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων.

Η Ε.Ε. έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: 

– Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Κώστας Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων. 

– Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Τάκης Φύσσας αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Εθνικής Ανδρών. 

– Η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών ανατίθεται στον Ολλανδό τεχνικό κ. Τζον Φαν’τ Σιπ, με συνεργάτες του τον Ολλανδό κ. Άρον Βίντερ και τον Ελληνοαυστραλό κ. Μιχάλη Βαλκάνη. Η διάρκεια του συμβολαίου του νέου τεχνικού τιμ ολοκληρώνεται με τη λήξη της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.