Η έκπληξη Νούνες, ο “βαρύς” Ζαχίντ και ο ορεξάτος Κολοβός

Το novasports.gr σας παρουσιάζει τον... έλεγχο των πέντε νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού με βάση την εικόνα τους στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

Αν και ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα κομμάτια του αγωνιστικού “παζλ” του Παναθηναϊκού, οι Πράσινοι ενισχύθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι και το novasports.gr σας παρουσιάζει τον… έλεγχο των πέντε νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού με βάση την εικόνα τους στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. 

Η έκπληξη

Ο Ζοάο Νούνες ήταν αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αν και ο Πορτογάλος έκανε μονάχα ατομικές προπονήσεις, είχε εξαιρετική εικόνα στα φιλικά παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ ανταποκρίθηκε με επιτυχία τόσο στο ρόλο του στόπερ, όσο και σε αυτού του αμυντικού χαφ. Ο Νούνες προσαρμόστηκε σε χρόνο… ρεκόρ, δούλεψε σκληρά και κατάφερε να ξεχωρίσει στο διάστημα της παρουσίας του στην Ολλανδία. 

Η ελπίδα

Αρκετά “βαρύς” ήταν στο ξεκίνημα του στο Τριφύλλι ο Γκίας Ζαχίντ. Όμως η ποιότητα δεν… κρύβεται και ο Νορβηγός έδειξε δείγματα του ταλέντου του, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Ολλανδία. Εξαιρετικός στον “κλειστό” χώρο, με καλή κάθετη πάσα και επιθετική τόλμη, ο Ζαχίντ μπορεί να γίνει ο “μαέστρος” των Πράσινων.

Ο χρήσιμος

Ο Δημήτρης Κολοβός δεν χρειάζεται… συστάσεις στο ελληνικό κοινό. Πήρε το διάστημα που χρειαζόταν για να μπει στο… κλίμα και να αντιληφθεί την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη και όσο περνούσε ο καιρός, τόσο ανέβασε την απόδοση του στις προπονήσεις και τους αγώνες. 

Ο έμπειρος 

Στα 30 του χρόνια, ο Γιοάν Μολό έχει “φάει” τα γήπεδα με το… κουτάλι. Ο έμπειρος Γάλλος εξτρέμ ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πράσινων και μπήκε στις προπονήσεις του Τριφυλλιού στις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας. Δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι, είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του, ωστόσο έχει θέληση και αποφασιστικότητα. 

Το ταλέντο

Λίγοι θα περίμεναν πως ο Κριστιάν Κονάν θα προβλημάτιζε… ευχάριστα τον Γιώργο Δώνη. Κι όμως ο 20χρονος Ιταλός επιθετικός είχε εξαιρετική εικόνα στις προπονήσεις, τα έδωσε… όλα και διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.