Ανακοινώσεις casting έκανε το τηλεοπτικό “Halo”

Βρέθηκαν η Cortana και η Dr. Halsey.Η επερχόμενη live-action τηλεοπτική σειρά του Showtime...

Βρέθηκαν η Cortana και η Dr. Halsey.

Η επερχόμενη live-action τηλεοπτική σειρά του Showtime, “Halo”, άδραξε την ευκαιρία στην συνέντευξη τύπου TCA για να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τα όσα πρόκειται να δούμε.

Πρώτα από όλα, έκανε έξι νέες ανακοινώσεις σχετικά με το casting. Γνωρίζαμε ότι ο νεαρός ηθοποιός Pablo Schreiber θα ενσαρκώσει τον Master Chief και τώρα μάθαμε ότι:

“Η Natascha McElhone θα κατέχει διπλό ρόλο — αυτόν της Dr. Catherine Halsey, την πανέξυπνη και διχασμένη δημιουργό των υπερστρατιωτών Spartan, και αυτόν της Cortana, της πιο εξελιγμένης τεχνικής νοημοσύνης στην ανθρώπινη ιστορία, και το πιθανό κλειδί για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους”, σύμφωνα με την δήλωση του Showtime.

Οι McElhone και Schreiber θα πρωταγωνιστήσουν πλάι στους Bokeem Woodbine και Shabana Azmi. Ο Woodbine θα παίξει τον Soren-066, έναν ηθικά περίπλοκο χαρακτήρα, του οποίου η μοίρα θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον παλιό του διοικητή και φίλο, τον Master Chief. Η Azim θα ενσαρκώσει την Admiral Margaret Parangosky, την διευθύντρια του Office of Naval Intelligence”.

halo_2
Η Natascha McElhone θα ενσαρκώσει την Cortana

Σύμφωνα με την δήλωση του Showtime, “η σειρά θα παρουσιάσει τρεις ολοκαίνουργιους χαρακτήρες στο σύμπαν του Halo. Ο Bentley Kalu θα παίξει τον Spartan Vannak-134, έναν υπερστρατιώτη, ο οποίος από μικρή ηλικία έχει σαν σκοπό να λειτουργήσει ως πραγματικός Master Chief. Η Natasha Culzac θα κατέχει τον ρόλο της Spartan Riz-028 – μια επικεντρωμένη, θανάσιμη και εξελιγμένη σε μηχανή θανάτου. Και η Kate Kennedy θα γίνει η Spartan Kai-125, μια περίεργη και θανάσιμη υπερστρατιώτη Spartan”.

Όσον αφορά τη σχέση παιχνιδιού και σειράς, ειπώθηκε το εξής: “Υπάρχει πολύ δράμα που θα εξερευνήσουμε, αλλά θα μείνουμε πιστοί στο παιχνίδι”, είπε ο πρόεδρος του Showtime, Gary Levine. “Δεν θα παραβιάσουμε τίποτα που δεν είναι καίριο”.

Τέλος, σχολιάστηκε η παρουσίαση του προσώπου του Master Chief, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι. Σε αυτό ο Levine είπε “Θα περιμένουμε και θα δούμε”.

Ο Otto Bathurst (Peaky Blinders, Black Mirror) θα σκηνοθετήσει τη σειρά, αντικαθιστώντας παράλληλα τον Rupert Wyatt, που άφησε το project τον Δεκέμβριο του 2018.

Η 343 Industries, η εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού, ετοιμάζει το νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του Halo, το “Halo Infinite”, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2020.

Το τηλεοπτικό “Halo” θα κάνει το ντεμπούτο του το πρώτο μισό του 2021.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.