Βαριά «καμπάνα» στον Ντι Τζέι Κούπερ

Ακριβά θα πληρώσει την προσπάθεια να κοροϊδέψει τη FIBA σε αντιντόπινγκ κοντρόλ ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ακριβά θα πληρώσει την προσπάθεια να κοροϊδέψει τη FIBA σε αντιντόπινγκ κοντρόλ ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας κλήθηκε να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να κάνει το τεστ και προσπάθησε να ξεγελάσει τη FIBA. Για την ακρίβεια, έδωσε για δείγμα ούρα της γυναίκας του, κάτι που είχε ως συνέπεια τα αποτελέσματα να δείξουν πως ήταν… έγκυος.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ δεν του χαρίστηκε και τον τιμώρησε με ποινή διετούς αποκλεισμού από τα παρκέ. Παρόλα αυτά, η επιστροφή του στη δράση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, υπολογίζεται τον Ιούνιο του 2020, δεδομένου ότι την περσινή σεζόν ο Κούπερ δεν αγωνίστηκε πουθενά και η FIBA προσμετρά τον χρόνο στην ποινή του.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος γκαρντ τιμωρείται από τη FIBA, αφού το 2018, λίγο μετά την αποχώρηση του από τη Μονακό, είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.