Οριακά οι Καντουρί και Ενρίκε

Οι δύο παίκτες μπήκαν στη σημερινή (4/8) προπόνηση του ΠΑΟΚ, όμως, καταβάλλουν ακόμη προσπάθεια για να είναι απολύτως έτοιμοι για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Άγιαξ, στην Τούμπα

Αντίστροφα μετρά πλέον ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες για την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ στην Τούμπα, την ερχόμενη Τρίτη (6/8), στο πλαίσιο της Γ’ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας περιόδου. Η προπόνηση που έγινε σήμερα (4/8) στην έδρα της ομάδας είχε αισιόδοξα μαντάτα για το τεχνικό επιτελείο, καθώς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Πέδρο Ενρίκε συμμετείχαν σε αυτήν.
Ο πρώτος, τον οποίο ο Άμπελ Φερέιρα είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς τον υπολογίζει για τη μεσαία γραμμή κόντρα στον Αίαντα, παρότι ακολουθεί ακόμη αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και κάνει την προσπάθειά του να είναι 100% έτοιμος για την ερχόμενη αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.
Ο δεύτερος έκανε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος σήμερα, καθότι δεν είναι στον απόλυτο βαθμό έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Κάνει κι αυτός τη δική του προσπάθεια να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ.
Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα κάτω από συνθήκες καύσωνα, παρά το πρωινό της ώρας. Ο Φερέιρα επικέντρωσε στον τομέα της τακτικής. Τη Δευτέρα (5/8) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.