Κοντά στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Μάντης, Καγιαλής!

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι απέδειξαν για πολλοστή φορά την ποιότητά τους, καθώς έκαναν αντεπίθεση διαρκείας στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής έδειξαν την κλάση τους στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 470 της Ενοσίμα και μετά τις πρώτες πέντε κούρσες η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Συγκεκριμένα στις τρεις τελευταίες κούρσες οι Ολυμπιονίκες μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και τερμάτισαν 7,4 και 3 αντίστοιχα. Έτσι, με 27 βαθμούς ανέβηκαν στην 12η θέση της γενικής βαθμολογίας των 52 σκαφών. 

Η Ελλάδα είναι 3η πίσω από την Ουγγαρία και την Τουρκία. Προκρίνονται οι πρώτες τέσσερις χώρες, από αυτές που δεν έχουν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Οι 8 χώρες που έχουν πάρει την πρόκριση είναι οι Γαλλία, Ισπανία, Σουηδία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Μ. Βρετανία και Νέα Ζηλανδία.

Οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός είναι 40οι με 68 βαθμούς. 

Στις γυναίκες οι Μ. Μπόζη – Ρ. Κλωναρίδου πάνε αρκετά καλά και βρίσκονται στην 9η θέση με 39 βαθμούς σε σύνολο 39 σκαφών. Στις τρεις τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 14, 4 και 6 αντίστοιχα.

Οι Α. Σπανάκη – Μ. Παπαδοπούλου είναι 33ες με 113 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.