Τέλος οι μεταγραφές, ώρα για μπάλα!

Μετά την φρενίτιδα των καλοκαιρινών μεταγραφών, η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας ξεκινά την Παρασκευή με το παιχνίδι Λίβερπουλ - Νόριτς (22:00).

Μετά την φρενίτιδα των καλοκαιρινών μεταγραφών, η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας ξεκινά την Παρασκευή με το παιχνίδι Λίβερπουλ – Νόριτς (22:00).

Το μεταγραφικό «παράθυρο» στην Αγγλία έκλεισε ένα 24ωρο πριν από την έναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος, που ανοίγει την αυλαία του για τη σεζόν 2019-20 στο «Άνφιλντ» με το ματς ανάμεσα στην περσινή δεύτεραθλήτρια και τα «καναρίνια», που επέστρεψαν από την Τσάμπιονσιπ.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης Γιούργκεν Κλοπ, δεν έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό Κλάιν, όμως διαθέσιμος είναι τόσο ο Σαντιό Μανέ που επέστρεψε πρόσφατα μετά την συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όσο και ο Τζέιμς Μίλνερ που επέστρεψε από τραυματισμό.

Ο επίσης Γερμανός τεχνικός της Νόριτς Ντάνιελ Φάρκε, δεν έχει στη διάθεσή του τους μπακ Κλόζε, Τσίμερμαν και τους μέσους Τέτεϊ και Τόμπσον.

Η Λίβερπουλ τελείωσε την περσινή σεζόν αήττητη στο «Άνφιλντ» για το πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει χάσει εκεί από τη Νόριτς από το 1994.

Τα τελευταία έξι παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν αποφέρει 34 γκολ, ενώ τα «καναρίνια» έχουν δεχτεί συνολικά 45 τέρματα από τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, περισσότερα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αντίπαλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.