Παραπάνω από τους μισούς δεν τον θέλουν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Περίπου το 60% των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να μην επιθυμεί την απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ από την Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω της θητείας του στην Μπαρτσελόνα.

Περίπου το 60% των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να μην επιθυμεί την απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ από την Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω της θητείας του στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, την οποία διεξήγαγε τις προηγούμενες ημέρες η ισπανική εφημερίδα “As”, το 59,7% τάσσεται κατά της συγκεκριμένης μετεγγραφής.

Οι ιθύνοντες της “Βασίλισσας” της Ευρώπης φέρονται να έχουν προχωρήσει σημαντικές τις επαφές με τη γαλλική ομάδα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό και το μόνο που απομένει είναι η σύμφωνη γνώμη του ίδιου, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Ο Νεϊμάρ είναι αποφασισμένος να περιμένει την Μπαρτσελόνα, καθώς θέλει να επιστρέψει στο “Καμπ Νου”. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να έδωσε διορία στους “μπλαουγκράνα” έως τις 20 Αυγούστου, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία με τους Παριζιάνους και να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στο έμψυχο δυναμικό τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.