Σε ποια θέση θα παίξει ο Νεϊμάρ σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα

Το όνομα του Νεϊμάρ ακούγεται και γράφεται κάθε μέρα στην Ισπανία, αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι σε ποια θέση θ’ αγωνιστεί είτε μεταγραφεί στην Ρεάλ, είτε στην Μπαρτσελόνα.

Το όνομα του Νεϊμάρ ακούγεται και γράφεται κάθε μέρα στην Ισπανία, αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι σε ποια θέση θ’ αγωνιστεί είτε μεταγραφεί στην Ρεάλ, είτε στην Μπαρτσελόνα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη Marca ισχυροποιεί αφάνταστα την επίθεση, δημιουργώντας δύο εκπληκτικά «τετράγωνα» είτε στους μερένχες είτε στους μπλαουγκράνα.

Ο Βαλβέρδε θα μπορεί αν το θελήσει να ρίξει όλα τα αστερία μπροστά σ’ έναν σχηματισμό που μοιάζει με 4-2-4.


Μπουσκέτς και Φρένκι ντε Γιονγκ θα κάνουν όλη τη δουλειά στην μεσαία γραμμή και θα επιτρέπουν σε Νεϊμάρ, Μέσι, Γκριεζμάν και Σουάρες να «οργιάσουν» μπροστά.

Σε αυτό το σχήμα βεβαίως και σε μεγάλα ματς τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Γάλλος θα πρέπει να βοηθούν στα άκρα αμυντικά για να μην δημιουργηθεί ανισορροπία στην ομάδα.

Στην Ρεάλ αν ο Ζιντάν επιμείνει στο αγαπημένο του 4-2-3-1, τότε ο Νειμάρ θα παίξει στο αριστερό άκρο με τον Αζάρ σε ρόλο μπαλαντέρ. 

Κόντρα στην Σάλτζμπουργκ ο Γάλλος έπαιξε με τρεις αμυντικούς. Με την άφιξη του Νειμάρ ο Κροος θα πρέπει να προσαρμοστεί σαν διπλός πίβοτ και ο Μόντριτς να πάει στα δεξιά.

Στην περίπτωση που ο Νειμάρ πάει Ισπανία, Ίσκο στην Ρεάλ και Αρτούρ Μέλο στην Μπαρτσελόνα θα δουν τις θέσεις τους να χάνονται. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.