Μαρινάκης: “Αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τους φιλάθλους και τόνισε πως για τον ίδιο η ομάδα είναι σαν να έχει προκριθεί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τους φιλάθλους και τόνισε πως για τον ίδιο η ομάδα είναι σαν να έχει προκριθεί. Επίσης συμπλήρωσε πως με τέτοιες εμφανίσεις οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν μία λαμπρή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

“Είναι καλύτερο να ξεκινήσουμε από τα καλά. Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις νίκες, δύο στην έδρα του και μία εκτός. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στάθηκε άξια σε δύσκολες έδρες και μάλιστα πήρε αποτέλεσμα σε μία δυνατή έδρα. Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει έτσι, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι παίκτες μας έκαναν ότι μπορούσαν, τους έδωσα συγχαρητήρια, για εμένα είναι σαν να έχουμε προκριθεί. Αυτή την αντιμετώπιση έχουν. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε μία λαμπρή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός αν, επαναλαμβάνω, συνεχίσει να παίζει έτσι, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η ομάδα στα δύσκολα τα πάει πολύ καλά και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τους φιλάθλους μας..”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.