ΠΑΟΚ: Σκέψεις για Πάμπλο Γκαρσία

Στην περίπτωση που ο Άμπελ Φερέιρα αφήσει τον ΠΑΟΚ για την Παλμέιρας, οι "ασπρόμαυροι" σκέφτονται να δώσουν το χρίσμα του προπονητή στον Πάμπλο Γκαρσία

Η Παλμέιρας δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας με τον Άμπελ Φερέιρα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ συζητά σοβαρό το ενδεχόμενο να λύσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο προπονητή, οπότε το θέμα που μπαίνει προς συζήτηση είναι, εφόσον γίνει αυτή η μετακίνηση, ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του “Δικέφαλου”. Το όνομα, λοιπόν, που είναι στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων διαδόχων αυτή τη στιγμή είναι του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός προπονητής της Κ19 του “Δικέφαλου” χαίρει άκρας εκτίμησης από τους “ασπρόμαυρους” διοικούντες, οπότε είναι πολύ πιθανό σε αυτόν να δώσουν τελικώς το χρίσμα. Σε ό,τι αφορά στο “τεχνικό” πρόβλημα που υφίσταται με την έλλειψη διπλώματος UEFA Pro από πλευράς Γκαρσία, αυτό, όπως φαίνεται, μπορεί να λυθεί με την παρουσία του Γιάννη Αμανατίδη, που είναι κάτοχος σχετικού τίτλου, στον “ασπρόμαυρο” πάγκο.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το αποψινό (29/10) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα για το Europa League. Αναμένεται να ληφθεί οριστικά η απόφαση, αν ο “Δικέφαλος” επιτρέψει στον Φερέιρα να προχωρήσει σε συνεργασία με την Παλμέιρας. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα παρθεί και η οριστική απόφαση, αν πράγματι ο Γκαρσία είναι ο νέος τεχνικός της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ ή αν αναλάβει άλλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.