Μπαρτσελόνα: Ο Φοντ θέλει επιστροφή Γκουαρντιόλα

Ο Βίκτορ Φοντ είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση της προεδρίας της Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Ο Βίκτορ Φοντ είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση της προεδρίας της Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Ο 48χρονος Ισπανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Sky Sports” αποκάλυψε πως ο μεγάλος του στόχος είναι να φέρει πίσω στη Βαρκελώνη τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι.

“Δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις την καλύτερη γενιά ποδοσφαιριστών που είδε ο κόσμος, που πιστεύω πως είχαμε την τελευταία δεκαετία. Είναι όλοι θρύλοι της Μπαρτσελόνα αλλά δεν εργάζονται πια σε αυτήν. Πρέπει να τους φέρουμε πίσω για να εξασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό πρότζεκτ.

Αυτό που θέλει να ξέρει ο Μέσι είναι πως θα είναι μέλος ενός ανταγωνιστικού πρότζεκτ που θα τον εμπνεύσει για να κερδίσουμε το Champions League. Είμαι τιμή μας να τους φέρουμε πίσω στην Μπαρτσελόνα και να πείσουμε τον Μέσι να μείνει”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Φοντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.