Χιουνγκ – Μιν Σον: Το πουλέν του Μουρίνιο απογειώθηκε (vids)

Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο όμως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Χιουνγκ - Μιν Σον συγκαταλέγεται και σταθεροποιείται στην παγκόσμια ελίτ.

Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο όμως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί συγκαταλέγεται και σταθεροποιείται στην παγκόσμια ελίτ. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αλλά είναι ότι καλύτερο και διαχειρίσιμο μπορεί να έχει στην διάθεσή του ένας προπονητής σε έναν σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό. Χιουνγκ – Μιν Σον, ο νικητής του βραβείου Φέρεντς Πούσκας για το κορυφαίο γκολ της χρονιάς, είναι το νούμερο 7 της Τότεναμ και εντυπωσιάζει.

Η Τότεναμ έχασε στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ στο 91′, κόντρα στη Λέστερ (0-2) ηττήθηκε στην έδρα της για 2η φορά φέτος (είχε χάσει στη πρεμιέρα από την Έβερτον 0-1) αλλά έχει στείλει και καιρό το μήνυμά της. Σε μια σεζόν που όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα σταματήσει ποτέ να ονειρεύεται τη κορυφή. Ο Σον ξαναβρήκε δίχτυα, έφτασε τα 10 γκολ στη σεζόν και μια μέρα αργότερα η κάμερα κόλλησε πάνω για να απαθανατίσει τις πρώτες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση για το βραβείο του νικητή.

Ο Χιουνγκ – Μιν Σον είναι τον τελευταίο καιρό ο εκλεκτός στις καρδιές των φίλων της Τότεναμ που ευτυχώς ορισμένοι τυχεροί, πριν από την πανδημία, είχαν την χαρά να θαυμάσουν από κοντά το γκολ σπάνιας ομορφιάς που πέτυχε απέναντι στη Μπέρνλι. Ήταν 7 Δεκεμβρίου 2019, όταν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Ούγκο Λορίς και με ένα φοβερό σόλο και προσπερνώντας 7 αντιπάλους, έφτασε στην αντίπαλη εστία και με ένα ψύχραιμο πλασέ κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Φέρεντς Πούσκας.

Που να φανταστεί ο παλιός του συμπαίκτης Γιαν Βερτόνγκεν πως είχε συμμετοχή στο καλύτερο γκολ της χρονιάς. Ο νυν Βέλγος στόπερ της Μπενφίκα, ήταν αυτός που έδωσε τη μπάλα στο Σον για να ξεκινήσει το φοβερό του σόλο. Οι δύο τους συνομίλησαν μέσω βίντεο κλήσης.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το γκολ που έβαλε, τον είχε χαρακτηρίσει Σ-ονάλντο Ναζάριο, καθώς θυμήθηκε το γκολ που είχε σημειώσει ο Βραζιλιάνος τη χρονιά (1996) που έπαιξε στη Μπαρτσελόνα και σκόραρε απέναντι στη Κομποστέλα. Ο Πορτογάλος ήταν σίγουρος πως ο Σόνι ήταν ο νικητής.

Φοβερό animation, απολαύστε μια ακόμα εκδοχή του γκολ.

Στο πλευρό του βρέθηκαν και οι αυστηροί γονείς του για να μοιραστούν τη χαρά του παιδιού τους.

Θυμηθείτε και απολαύστε όλα τα γκολ από το 2009 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που κέρδισε το βραβείο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την οβίδα που εξαπέλυσε στην αναμέτρηση απέναντι στη Πόρτο για το Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.