Match Center
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων
Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛΑΣ αύριο από τις 09:30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων - συγκεντρώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Eπιτροπή ειδικών: Η Γαλλία πρέπει να περιορίσει τη χρήση των smartphone και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από παιδιά και εφήβους
Η Γαλλία θα πρέπει να περιορίσει τη χρήση των smartphone και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τα παιδιά και τους εφήβους, ανακοίνωσε σήμερα μια επιτροπή ειδικών, την οποία προσέλαβε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, εν μέσω της ολοένα και αυξανόμενης ανησυχίας για τον αρνητικό αντίκτυπό τους στο μυαλό των νέων.
Betsson: Η Μεγάλη Φιέστα της ΜΠΑΜ F.C.
Το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Απριλίου στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, η Betsson πραγματοποίησε τη μεγάλη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος της MΠΑΜ F.C. για τους φίλους της αγαπημένης ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας!
Παραγγελία εισαγγελέα ΑΠ για διερεύνηση ενδεχόμενου άσκησης έφεσης για τη δικαστική απόφαση για το «Μάτι»
Παραγγελία στη διευθύνουσα την εισαγγελία Εφετών της Αθήνας ώστε να διερευνήσει το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης κατά του σκέλους της απόφασης για το Μάτι με το οποίο αθωώθηκαν χθες 15 κατηγορούμενοι απέστειλε σήμερα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Αδειλίνη.
Πρώην πληροφορικός υπηρεσίας κατασκοπείας των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε σχεδόν 22 χρόνια κάθειρξης για κατασκοπεία
Πληροφορικός ο οποίος είχε εργαστεί για βραχύ χρονικό διάστημα σε υπηρεσία κατασκοπείας των ΗΠΑ, την NSA (National Security Agency), καταδικάστηκε χθες Δευτέρα να εκτίσει 21 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη διότι παρέδωσε εμπιστευτικό υλικό σε πρόσωπο που νόμιζε πως ήταν πράκτορας των ειδικών υπηρεσιών της Ρωσίας, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ο Μπάιντεν προτρέπει Κατάρ και Αίγυπτο να πιέσουν τη Χαμάς
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ζήτησε από τον εμίρη του Κατάρ και τον πρόεδρο της Αιγύπτου να «κάνουν το παν εντός των δυνάμεών τους» για να εξασφαλίσουν ότι η Χαμάς θα προχωρήσει στην απελευθέρωση ομήρων που κρατά στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο Λευκός Οίκος.
Καταβάλλονται σήμερα στους δικαιούχους κοινωνικά επιδόματα ύψους 187.188.594 ευρώ
Όπως κάνει γνωστό το υπουργείο, θα καταβληθούν τα εξής επιδόματα: Επίδομα Στέγασης: δικαιούχοι: 239.583 - 29.191.037 ευρώΕλάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: δικαιούχοι 187.324- 41.666.583 ευρώΑναπηρικά επιδόματα: δικαιούχοι 186.706 - 86.811.091 ευρώΕπίδομα
Οι Rolling Stones σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική με πρώτο τους σταθμό το Χιούστον
Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική με μια συναυλία σε έναν κατάμεστο συναυλιακό χώρο στο Χιούστον χθες Κυριακή και με πολλούς θαυμαστές τους να έχουν ταξιδέψει από διάφορες πόλεις για να τους δουν από κοντά υπό τον φόβο ότι αυτή πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά.
Κυρ. Πιερρακάκης: Στις 148 οι αναφορές στην πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr
Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση που τροποποιεί το πλαίσιο των παιδαγωγικών μέτρων, με στόχο, μεταξύ άλλων, την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.