Match Center
Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ αντιτίθενται στον εκτοπισμό των Παλαιστινίων από τη Γάζα
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να εναντιώνεται σε οποιονδήποτε εξαναγκαστικό εκτοπισμό των Παλαιστινίων, με φόντο την επαπειλούμενη στρατιωτική επίθεση ευρείας κλίμακας του ισραηλινού στρατού στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε χθες Πέμπτη ο Άντονι Μπλίνκεν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής του με τον αιγύπτιο ομόλογό του.
Συνομιλίες του ΟΗΕ και των ΗΠΑ για τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
Ο ΟΗΕ και οι ΗΠΑ βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις για να καταλήξουν σε συμφωνία με σκοπό τη διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα που φτάνει από την Κύπρο στην προσωρινή προβλήτα που κατασκεύασε ο αμερικανικός στρατός, ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Φαρχάν Χακ κατά την διάρκεια της ενημέρωσης του Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.
ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης από την αφρικανική σκόνη
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται συχνή εμφάνιση του φαινομένου της αερομεταφοράς αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας, το οποίο δύναται να επιβαρύνει την υγεία των πολιτών, ειδικότερα των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.
Π. Μαρινάκης: Ξεκίνησε από χθες η αποστολή sms σε νέες ηλικιακές ομάδες για το πρόγραμμα «Φωφη Γεννηματά»
«Ξεκίνησε από χθες η αποστολή των πρώτων ενημερωτικών sms στις νέες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων του εθνικού προγράμματος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού ‘Φώφη Γεννηματά'», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Π. Τσακλόγλου: Το μέτρο της απασχόλησης συνταξιούχων έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία και από ό,τι είχαμε σχεδιάσει
Μεγαλύτερη του αναμενομένου υπήρξε η επιτυχία του μέτρου περί δήλωσης της απασχόλησης συνταξιούχων επεσήμανε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, σε συνέντευξή του σε εκπομπή της ΕΡΤ.
Eurovision 2024: Απόψε ο Β’ ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Μαρίνας Σάττι
Απόψε είναι η στιγμή της Ελλάδας και της Μαρίνας Σάττι με το «ZARI», καθώς στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα μεταδοθεί ο Β’ ημιτελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, από τη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας.
Διαδοχικές φωτιές σε αυτοκίνητα και παράπηγμα στον Δήμο Λαγκαδά
Διαδοχικές φωτιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα κι ένα παράπηγμα εκδηλώθηκαν τα ξημερώματα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, προκαλώντας την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η οποία κλήθηκε για το έργο της κατάσβεσης.
Ο Μπάιντεν προεξοφλεί ότι ο Τραμπ «δεν θα αποδεχθεί» το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου
Ο Τζο Μπάιντεν, που εμφανίστηκε βέβαιος πως θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, προεξόφλησε χθες Τετάρτη πως ο προκάτοχός του στην προεδρία και εκ νέου αντίπαλός του στην αναμέτρηση, ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ, «δεν θα αποδεχθεί» το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, όπως ακριβώς έκανε αφού τον νίκησε ο Δημοκρατικός το 2020.
Συνεχίστηκε τον Απρίλιο η υπερθέρμανση του πλανήτη
Ο κόσμος έζησε (και) τον Απρίλιο «εξαιρετικές» θερμοκρασίες, καθώς καταγράφτηκαν μηνιαία ρεκόρ ζέστης τόσο στο έδαφος, όσο και στην επιφάνεια των ωκεανών, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα του ευρωπαϊκού παρατηρητηρίου Copernicus, που δίνονται στη δημοσιότητα σήμερα.
Ο στρατός των ΗΠΑ ολοκλήρωσε την κατασκευή του τεχνητού λιμανιού για να παραδίδεται ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Ο αμερικανικός στρατός ολοκλήρωσε την κατασκευή προσωρινού τεχνητού λιμανιού για τη διευκόλυνση των παραδόσεων ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας διά θαλάσσης, όμως δεν μπορεί να το εγκαταστήσει στην θέση του προς το παρόν εξαιτίας των δυσμενών μετεωρολογικών συνθηκών που επικρατούν, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο χθες Τρίτη.
Έως τις 12/5, οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ
Έως τις 12 Μαΐου και ώρα 23:59, θα διαρκέσει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2024» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), ο συνολικός προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 35 εκατ. ευρώ.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.