Match Center
Συνεχίστηκε τον Απρίλιο η υπερθέρμανση του πλανήτη
Ο κόσμος έζησε (και) τον Απρίλιο «εξαιρετικές» θερμοκρασίες, καθώς καταγράφτηκαν μηνιαία ρεκόρ ζέστης τόσο στο έδαφος, όσο και στην επιφάνεια των ωκεανών, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα του ευρωπαϊκού παρατηρητηρίου Copernicus, που δίνονται στη δημοσιότητα σήμερα.
Ο στρατός των ΗΠΑ ολοκλήρωσε την κατασκευή του τεχνητού λιμανιού για να παραδίδεται ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Ο αμερικανικός στρατός ολοκλήρωσε την κατασκευή προσωρινού τεχνητού λιμανιού για τη διευκόλυνση των παραδόσεων ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας διά θαλάσσης, όμως δεν μπορεί να το εγκαταστήσει στην θέση του προς το παρόν εξαιτίας των δυσμενών μετεωρολογικών συνθηκών που επικρατούν, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο χθες Τρίτη.
Έως τις 12/5, οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ
Έως τις 12 Μαΐου και ώρα 23:59, θα διαρκέσει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2024» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), ο συνολικός προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 35 εκατ. ευρώ.
Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων – Αναμονή στα διόδια των Μαλγάρων
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, με μόνο σημείο καθυστερήσεων και χαμηλών ταχυτήτων τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την πόλη, λόγω των έργων συντήρησης στη γέφυρα του Αξιού.
Αύξηση των αντισημιτικών ενεργειών στη Γαλλία «κατά 300%» σ’ έναν χρόνο
Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως καταγράφτηκε «αύξηση κατά 300%» των αντισημιτικών ενεργειών στη Γαλλία το πρώτο τρίμηνο του 2024 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023.
Οι ΗΠΑ «εξετάζουν» τη συμφωνία της Χαμάς σε πρόταση για κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ στη Γάζα
Η αμερικανική κυβέρνηση ανέφερε πως «εξετάζει» τη συμφωνία του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς σε πρόταση των μεσολαβητών στις έμμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ για την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.
Παραμένει αυξημένη η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου- Χωρίς προβλήματα στην Αθηνών-Λαμίας
Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα με την εικόνα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου να είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα αλλά η κίνηση παραμείνει αυξημένη με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από Αγίους Θεοδώρους έως τα Μέγαρα.
Τζέσικα Μπίελ και Ελίζαμπεθ Μπανκς στο νέο θρίλερ «The Better Sister»
Η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) και η Ελίζαμπεθ Μπανκς (Elizabeth Banks) θα πρωταγωνιστήσουν ως αδελφές στο νέο θρίλερ «The Better Sister», βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Αλαφέρ Μπερκ (Alafair Burke), σύμφωνα με το Variety.
Χάρβαρντ: Ο πρόεδρος του πανεπιστημίου απειλεί τους καταληψίες φοιτητές με αποβολή
«Τερματίστε την κατάληψη της αυλής» - Τι αναφέρει στο ηλεκτρονικο μήνυμα που έστειλε προς τους σπουδαστές έπειτα από 12 ημέρες καταλήψεων και κινητοποιήσεων υπέρ της Παλαιστίνης στο campus
Αστυνομική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων
Αστυνομική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και το βράδυ σε περιοχές του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου. Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν συνολικά 107 άτομα, ενώ προσήχθη ένας ενήλικος.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.