Γενική Συνέλευση με …ερωτήματα

Αρκετά ήταν τα ερωτήματα για τα οικονομικά θέματα από την πλευρά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας προς τη διοίκηση του συλλόγου κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μετόχων της ΠΑΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο "Γ. Καλαφάτης".

Αρκετά ήταν τα ερωτήματα για τα οικονομικά θέματα από την πλευρά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας προς τη διοίκηση του συλλόγου κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μετόχων της ΠΑΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο “Γ. Καλαφάτης”. 

Τα μέλη του Σωματείου επανέλαβαν το αίτημα τους για ανάληψη ευθυνών από την πλευρά του μεγαλομετόχου, ενώ στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκαν όλα τα θέματα, τα οποία ήταν στην ημερήσια διάταξη. 

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση Μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εγκρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, αποφασίσθηκε η απαλλαγή μελών ΔΣ, Ελεγκτών και Λογιστών από τις ευθύνες της προηγούμενης χρήσης, εκλέχθηκαν τακτικός και αναπληρωματικός ελεγκτής- λογιστής, καθορίστηκε και εγκρίθηκε η αμοιβή των μελών του Δ.Σ. , εγκρίθηκαν οι συμβάσεις της ΠΑΕ και αποφασίσθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 5.010.000 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.