Χατζηαλέξης: «Προσοχή σε Ζαχαρόπουλο, Διαμάντη»

Η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μοναδικό στόχο της Προοδευτικής στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μοναδικό στόχο της Προοδευτικής στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Ο τεχνικός της ομάδας του Κορυδαλλού,Μαργαρίτης Χατζηαλέξης παραδέχθηκε ότι το ματς είναι πολύ δύσκολο αλλά κατέστησε σαφές ότι οι «βυσσινί» θα αγωνιστούν αποκλειστικά και μόνο για τους τρεις βαθμούς, ενώ επισήμανε ότι θα ρίξει το βάρος στην εξουδετέρωση των αντίπαλων ατού όπως οι Ζαχαρόπουλος και Διαμάντης.

Ερωτ. Η καινούρια χρονιά ξεκινάει για εσάς με αντίπαλο μία μεγάλη ομάδα, τι βλέπετε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα;
Μ.Χ Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα πιο δύσκολα του πρωταθλήματος γιατί ο Απόλλωνας θεωρώ πως είναι μαζί με την Γλυφάδα τα φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ερωτ. Η ομάδα έκανε όμως και μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανηλειακό που είναι και αυτός μία από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, η ισοπαλία θεωρείται ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα;
Μ.Χ Η μέχρι τώρα πορεία μας δείχνει ότι δεν είμαστε τυχαία στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά η ομάδα μου θα κατέβει μόνο για τη νίκη, δεν θα είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία.

Ερωτ. Θα δούμε να αγωνίζονται κάποιες από τις καινούριες μετεγγραφές;
Μ.Χ Θα τους θέλαμε πάρα πολύ, μετά την απώλεια του Παπανικόλα (σ.σ τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα στο κύπελλο με τον Αστέρα) και τον Χατζηγεωργαλή που τραυματίστηκε στην χτεσινή προπόνηση, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ίσως κάποιοι να προλάβουν το επόμενο παιχνίδι.

Ερωτ. Θα δούμε κάτι καινούριο στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδος;
Μ.Χ Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και κυρίως στην άμυνα για να αντιμετωπίσουμε τους πολύ καλούς επιθετικούς του Απόλλωνα όπως τον Ζαχαρόπουλο που είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης που έχει αγωνιστεί και στη superleague και τον Διαμάντη, γενικότερα όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα θέλουν προσοχή αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και αν πιάσουμε καλή απόδοση δεν φοβάμαι τίποτα.

Ερωτ. Γνωρίζετε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα σας ακολουθήσουν πάρα πολλοί φίλαθλοι της ομάδας;
Μ.Χ Ναι το γνωρίζω και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι την συμπαράστασή τους, θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.