Στο… ζενίθ οι “Αετοί”

Η Μπενφίκα έψαχνε ένα γκολ κόντρα στην Ζενίτ για να περάσει στην επόμενη φάση, τελικά πέτυχε δύο και από τη στιγμή που οι Ρώσοι δεν είχαν απάντηση, πήρε εύκολα την πρόκριση.

Η Μπενφίκα έψαχνε ένα γκολ κόντρα στην Ζενίτ για να περάσει στην επόμενη φάση, τελικά πέτυχε δύο και από τη στιγμή που οι Ρώσοι δεν είχαν απάντηση, πήρε εύκολα την πρόκριση.
 
Το ζητούμενο για την Μπενφίκα ήταν να βρει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Ζενίτ, να πετύχει το γκολ που θα της έδινε και το προβάδισμα για την πρόκριση ή και την πρόκριση την ίδια και να μπορέσει να κρατήσει μακριά από τα καρέ της τους Ρώσους. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους και κατάφεραν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο.
 
Παρά το γεγονός όμως πως είχαν την πλήρη υπεροχή, δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με γκολ που σημείωσε ο Περέιρα.
 
Τελικά όπως αποδείχθηκε στην επανάληψη, το γκολ αυτό του Ουρουγουανού, έφτανε και περίσευε στην Μπενφίκα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Ζενίτ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και έτσι έδειξε να αποδέχεται τη μοίρα της. Απλά στις καθυστερήσεις του ματς, ο Νέλσον Ολιβέιρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Πορτογάλους.
 
Μπενφίκα: Άρτουρ, Έμερσον, Λουιζάο, Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Χάβι Γκράθια, Μπρούνο Σέζαρ, Γκαϊτάν (71′ Μάτιτς), Βίτσελ, Καρντόσο (80′ Νέλσον Ολιβέιρα), Ροντρίγκο (61′ Νολίτο).
 
Ζενίτ: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ (53′ Αλβες), Κρισίτο, Λόμπαερτς, Χούμποτσαν, Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ (70′ Φαϊζούλιν), Σέμακ, Ντενίσοφ, Μπιστρόφ (46′ Λάζοβιτς), Κερζάκοφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.