Η Ρωσία σταμάτησε τη Νορβηγία

Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Νορβηγία, δεν θα έχει την ευκαιρία για... repeat, καθώς στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του τουρνουά χάντμπολ γυναικών του Ρίο, ηττήθηκε στην παράταση από τη Ρωσία με 37-38 (καν. αγ. 31-31).

Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Νορβηγία, δεν θα έχει την ευκαιρία για… repeat, καθώς στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του τουρνουά χάντμπολ γυναικών του Ρίο, ηττήθηκε στην παράταση από τη Ρωσία με 37-38 (καν. αγ. 31-31).

Οι Ρωσίδες έκαναν το παιχνίδι της ζωής τους κι έτσι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο απέναντι στη Γαλλία, η οποία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό, εξασφαλίζοντας παράλληλα το παρθενικό της μετάλλιο.

Σε ολόκληρο τον ημιτελικό η Ρωσία είχε το προβάδισμα στο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά οι Σκανδιναβές κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να στείλουν το παιχνίδι το έξτρα 10λεπτο. Οι Ρωσίδες, όμως, ήταν αποφασισμένες και με κορυφαία την Βλάντλενα Μπομπροβνίκοβα (8 γκολ) έφτασαν στη μεγάλη νίκη. Η Χάιντι Λόκε με 14 τέρματα ήταν η πρώτη σκόρερ της Νορβηγίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.