Ελλάδα-Μαυροβούνιο 25-23: Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση (hls)

Η Ελλάδα με 25-23 νίκησε το Μαυροβούνιο στην Χαλκίδα και έκανε το πρώτο βήμα για την τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ. Η πρόκριση θα κριθεί στην Ποντκόριτσα την Κυριακή (17/04, 19:00).

Η Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα και είναι έτοιμη να “πετάξει” στην επόμενη φάση του παγκόσμιου πρωταθλήματος χάντμπολ του 2023. Η “γαλανόλευκη” επικράτησε με 25-23 στην Χαλκίδα κόντρα στο Μαυροβούνιο και έχει βάλει τις βάσεις για την ιστορική πρόκριση. Το “εισιτήριο” θα κριθεί την ερχόμενη Κυριακή (17/04, 19:00) στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Ποντκόριτσα.

Στο πρώτο ημίχρονο τόσο η Ελλάδα, όσο και το Μαυροβούνιο ακολουθούσαν το ρυθμό του αγώνα. Η “γαλανόλευκη” ανέβασε την απόδοση της και πήγε στα αποδυτήρια με +5 (15-10). Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα επέστρεψε και συνέχισε με το πόδι πατημένο στο…γκάζι. Η Ελλάδα ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, ενώ το Μαυροβούνιο κατάφερε να μειώσει τη διαφορά λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα από το 25-20 σε 25-23.

Το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας μας πέτυχε 25 γκολ με 10 διαφορετικούς σκόρερ και κορυφαίους τους Μύλωνα και Μάλλιο, οι οποίοι είχαν από 4. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ζόραν Ρογκάνοβιτς, ο Μίλος Βούγιοβιτς που πέτυχε 8.

Διαιτητές: Κασαντόρ-Νικολάου (Πορτογαλία).

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης 1, Μπόσκος 2, Λιάπης, Μυλωνάς 4, Μάλλιος 4, Μιχαηλίδης, Πασσιάς 5, Μπουκοβίνας 2, Παπαβασίλης 3, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Τζηράς 2, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου 1, Αραμπατζής 1, Παπαντωνόπουλος.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Ζόραν Ρογκάνοβιτς): Φίλιπ Βούγιοβιτς, Μίλος Βούγιοβιτς 8, Τσάβορ 1, Λάζοβιτς, Τσέπιτς, Μπράνκο Βούγιοβιτς 5, Μιγούσκοβιτς, Ράντοβιτς 2, Σίμιτς, Καλουτζέροβιτς, Στέφαν Βούγιοβιτς 1, Σεβαλίεβιτς 1, Μπόζοβιτς 3, Λάσιτσα, Άντζελιτς, Γκρμπόβιτς 2.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.