Μέλη στον Ερασιτέχνη όσοι γραφτούν στη Θύρα 13 Πατησίων

Την έμπρακτη στήριξή του στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δείχνει ο Σύνδεσμος της Θύρας 13 Πατησίων καθώς με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως όσοι γραφτούν μέλη του, αυτομάτως θα γράφονται και μέλη του Ερασιτέχνη.

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ζήτησε έμπρακτη στήριξη από τους φίλους της ομάδας στην προσπάθειά της να τρέξει τα τμήματα του συλλόγου αλλά και να υπάρξει συσπείρωση γύρω από τα  “καυτά” θέματα που τον απασχολούν, όπως το γηπεδικό. Έτσι, ο Σύνδεσμος της Θύρας 13 Πατησίων ήδη ανακοίνωσε πως όσοι γράφονται μέλη στον Σύνδεσμο αυτομάτως θα γράφονται και μέλη στον Ερασιτέχνη, σε μια προσπάθεια να κινητοποιηθεί ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η προσφορά μας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ειδικότερα στον ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή. Οι μέρες που βιώνει ο Σύλλογος μας είναι κρίσιμες κι ακόμα πιο κρίσιμες είναι αυτές που θα έρθουν. Ανακοινώνουμε λοιπόν στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ πως οι εγγραφές του συνδέσμου μας, μέχρι το τέλος καλοκαιριού, μετατρέπονται αυτόματα σε εγγραφές μελών του ερασιτέχνη Π.Α.Ο. 

Τον Σεπτέμβριο όπως ανακοινώθηκε απο τη νέα διοίκηση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση με θέμα και το γηπεδικό! Καναπεδάκηδες οπαδοί του πληκτρολογίου και των social media, ΔΡΑΣΤΕ ή ΣΚΑΣΤΕ.! Χορτάσαμε απο τα λόγια και την κριτική όλων. Ο Σύλλογος χρειάζεται πράξεις και στήριξη στα γήπεδα που αγωνίζονται τα τμήματα του. Για την εγγραφή στον ερασιτέχνη λοιπόν χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας και μια αίτηση που συμπληρώνεται στον σύνδεσμο.

ΥΓ1. ΠΑΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

ΥΓ2. ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13″


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.