Η Εθνική Γυναικών πάει Ιρλανδία και θα τη δείτε στη NOVA!

Ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Πριόνας, ανακοίνωσε τις 23 παίκτριες που απαρτίζουν την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με το ΕΪΡΕ (Πέμπτη 5 Μαρτίου 21:15, LIVE Novasports).

Η Εθνική ομάδα γυναικών για την  τέταρτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2021 δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στο ΕΪΡΕ και αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης για πρώτη φορά στην ιστορία της, τότε θα πρέπει να κάνει ένα ιστορικό διπλό. Άλλωστε το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη δεν αποκλείει αυτό το όνειρο.

Ο προπονητής της ομάδας,  Αντώνης Πριόνας, ανακοίνωσε την αποστολή για την ομάδα που θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία για τον αγώνα στο Tallaght Stadium του Δουβλίνου την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 21:15. Ένα ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.

Νέο πρόσωπο στην Εθνική ομάδα, η τερματοφύλακας Ευδοξία Γαβριηλίδου, που αγωνίζεται στη Δόξα 2016, ενώ επέστρεψε και η Δήμητρα Καραπέτσα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 23 παίκτριες:

Τερματοφύλακες: Ανθή Παπακωνσταντίνου (ΠΑΟΚ), Ευδοξία Γαβριηλίδου (Δόξα 2016), Δήμητρα Γιαννακούλη (Ατρόμητος).

Αμυντικοί: Ειρήνη Νεφρού (Ντιοσγκόρι), Δανάη Σιδηρά (Απόλλων Ladies), Κυριακή Κινοσίδου (Απόλλων Ladies), Αναστασία Γκάτσου (ΠΑΟΚ), Ναταλία Χατζηγιαννίδου (ΠΑΟΚ), Δανάη Καλδαρίδου (Ντιοσγκόρι), Βασιλική Κυδωνάκη (ΟΦΗ), Στέλλα Κοτσάκη (Εργοτέλης).

Μέσοι: Μιχαέλα Παράσζου (Αγροτικός Αστέρας), Δημητρα Καραπέτσα (ΠΑΟΚ), Ελένη Κακαμπούκη (ΠΑΟΚ), Ελένη Μάρκου (Απόλλων Ladies), Βεατρίκη Σαρρή (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Γρηγορία Πούλιου (ΠΑΟΚ), Θωμαή Βαρδαλή (ΠΑΟΚ), Αθανασία Μωραΐτου (Νότια Αλαμπάμα), Σοφία Κόγγουλη (Ταβανιάκο), Χριστίνα Κοκοβιάδου (Άρης), Αναστασία Σπυριδωνίδου (Απόλλων Ladies), Δέσποινα Χατζηνικολάου (Νάπολι).

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τρίτη οπότε και θα κάνει την πρώτη της προπονηση, την Τετάρτη θα αναχωρήσει αεροπορικώς για Δουβλίνο όπου θα πραγματοοποιηθεί άλλη μια προπόνηση, την Πέμπτη είναι ο αγώνας και την Παρασκευή επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

Γερμανία 12β (4 αγώνες)
Ιρλανδία 7β (3 αγώνες)
Ελλάδα 4β (3 αγώνες)
Μαυροβούνιο 0β (3 αγώνες)
Ουκρανία 0β (3 αγώνες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.