5 πράγματα που δεν ξέρετε για το «VENOM»

Eνας από τους πιο διάσημους κακούς της Marvel και του «Spider-Man», ο Venom, αποκτά τη δική του ταινία, γλιστρώντας κάτω από την επιδερμίδα και το ταλέντο του Τομ Χάρντι.

Ο ρεπόρτερ Εντι Μπροκ προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Κάρλτον Ντρέικ, και αυτή η εμμονή επηρεάζει αρνητικά την καριέρα και τη σχέση του με τη σύντροφο του Αν Γουέινγκ. Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Ντρέικ, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Εντι, και έτσι ξαφνικά αποκτά υπερδυνάμεις, καθώς και την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Εντι να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες, ομολογουμένως, βρίσκει συναρπαστικές. Οσο ο Εντι και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;

Διαβάστε 5 πράγματα για το «Venom»:

Marvel Comics Anniversary: η ταινία γυρίστηκε πάνω σε μία μεγάλη επέτειο. Τα 30 χρόνια της γέννησης του «Venom» στα κόμικς του «Spider-Man» (Μάιος, 1988).

Πατέρα, μάθε μπαλίτσα: Ο Τομ Χάρντι ομολόγησε ότι δέχθηκε να παίξει το ρόλο γιατί ο Venom είναι ένας από τους αγαπημένους ήρωες του γιου του, Λούις Τόμας Χάρντι. «Ηθελα πάντα να παίξω σε κάτι που θα μπορεί να δει ο γιος μου. Επίσης μου άρεσε η ιδέα ότι θα κόβω κεφάλια». Ο Λούις πάντως ήταν αυτός που καθοδήγησε τον μπαμπά του πώς να παίξει το ρόλο, καθώς ο Χάρντι δεν ήξερε το χαρακτήρα του Μπροκ/Venom τόσο καλά. «Μου αρέσει γιατί μοιάζει με τραγικό κλόουν. Σαν να ζει τις αστείες συνέπειες ενός τραγικού χαρίσματος. Οι υπερδυνάμεις του είναι κάτι που δε θέλεις να έχεις, ενώ ταυτόχρονα τις χαίρεσαι. Σε κάνουν να νιώθεις σημαντικός. Ο Venom είναι ο ορισμός του αντιήρωα…»

Super(hero) challenge! Η Μισέλ Γουίλιαμς δεν είχε ξαναπαίξει σε ταινία υπερηρώων. Ηθελε να το δοκιμάσει. «Πάντα θέλω να ξεπερνάω τα όρια της ασφάλειάς μου και να δοκιμάζω νέα κινηματογραφικά είδη, νέους ρόλους, πράγματα που δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ. Μου αρέσει η πρόκληση και μεγαλύτερη πρόκληση από αυτή των superheroes δεν υπάρχει…»

Επιρροές: Το team της παραγωγής του «Venom» ομολόγησε ότι ήθελαν οι ταινία να μοιάζει σαν ένα σκοτεινό sci-fi που θα είχαν κάνει οι Τζον Κάρπεντερ και Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ, αλλά ταυτόχρονα να έχει το χιούμορ horror movies των 80ς όπως τα « Ενας Αμερικανός Λυκάνθρωπος στο Λονδίνο» και «Ghostbusters». Ο Τομ Χάρντι βάσισε τον ήρωα σε εντελώς αντιφατικές αναφορές: σε κάτι ανάμεσα στον σκωτσέζο πυγμάχο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και τον Γούντι Αλεν, ενώ πέτυχε τη φωνή του ως απομίμηση του θρυλικού νονού της σόουλ, Τζέιμς Μπράουν.

Vintage Ducati: η μηχανή που καβαλά ο Εντι Μπροκ στην ταινία είναι από τη «retro» σειρά της Ducati Scrambler Classic.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.