5 λόγοι που ανυπομονούμε για το Novastars – Το Κανάλι των Βραβείων

Για ακόμα μία χρονιά η nova προσφέρει ένα έξτρα κανάλι με ταινίες που διακρίθηκαν στα μεγαλύτερα βραβεία του Χόλιγουντ, τις σπουδαιότερες ακαδημίες της Ευρώπης και στα διεθνή φεστιβάλ! Το Novastar περιμένει να ανακαλύψεις τις πιο διάσημες, πολυβραβευμένες ταινίες των τελευταίων χρόνων.

Ταινίες που κέρδισαν Οσκαρ, Χρυσές Σφαίρες, SAG. Ταινίες που έφυγαν με βραβεία από τα φεστιβάλ Καννών, Βερολίνου, Βενετίας, Τορόντο, Νέας Υόρκης. Ταινίες που βραβεύτηκαν από τη Βρετανική (BAFTA), Ευρωπαϊκή και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (Βραβεία ΙΡΙΣ).

Αυτό είναι το Novastars. Κι επί δύο μήνες θα σας προσφέρει τις καλύτερες ταινίες που παγκόσμιου κινηματογράφου.

Από τις 6 Ιανουαρίου ως τις 25 Φεβρουαρίου σας κλείνουμε ραντεβού κάθε βράδυ με 2 βραβευμένες ταινίες. 

Διαβάστε 5 λόγους που θα κάνουν το Novastars το αγαπημένο σας κανάλι:

Οι οσκαρικές ταινίες της χρονιάς (κι όχι μόνο) είναι εδώ! Από τη «Μορφή του Νερού» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, τις «Τρεις Πινακίδες Εξω από το Εμπινγκ στο Μιζούρι», το «Να με Φωνάζεις με το Ονομα σου» ή το «Disaster Artist» που πέρσι σάρρωσαν τα μεγαλύτερα βραβεία, μέχρι παλιότερες οσκαρικές επιτυχίες που έμειναν ιστορικές («Braveheart», «Jerry Maguire», «Αmerican History X», «Magnolia» κλπ) το Novastars προσφέρει έναν μεγάλο κατάλογο πολυβραβευμένων χολιγουντιανών ταινιών. Και…  classic is fantastic! Πάμε κι ακόμα πιο πίσω: «Υπόθεση Τόμας Κράουν», «Ποτέ την Κυριακή», «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι».

Κρυμμένα διαμαντάκια. Nαι, μπορεί τη «Μορφή του Νερού» να την ακούσατε και να την είδατε. Ναι, η Φράνσις Μακ Ντόρμαντ έκανε μεγάλο ντόρο πέρσι και πετύχατε τις «Τρεις Πινακίδες» της. Ομως υπάρχουν μικρότερες παραγωγές που πέρασαν πιο αθόρυβα από τα βραβεία. Κι εμείς τις συγκεντρώσαμε και σας τις προτείνουμε. Για παράδειγμα; Το «Στα Ιχνη του Ανέμου» του Τέιλορ Σέρινταν (σεναριογράφο του «Sicario» και του «Πάση Θυσία). Το «Film Stars Don’t Die in Liverpool» με μία ακόμα εξαιρετική κι αυτόματα κλασική ερμηνεία από την Ανέτ Μπένινγκ. Ή το «Whiplash», την ταινία με την οποία ο Ντάμιεν Σαζέλ μάς μάγεψε (πολύ πριν το “La La Land”).  Ή το «Jane Fonda in Five Acts», το υπέροχο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της μεγάλης σταρ που έκλεψε τις εντυπώσεις πέρσι στις Κάννες. Ψάξτε το πρόγραμμα του Novastars για αυτά τα κρυφά διαμαντάκια. Θα μας θυμηθείτε!

Επικά blockbusters Mία blockbuster ταινία δεν είναι απαραίτητα μόνο για να συνοδεύει το ποπ κορν μας. Συνήθως οι επικές παραγωγές (action ή sci fi) θεωρούνται κατώτερες από του σινεφίλ, αλλά αυτό είναι μία… επικών διαστάσεων παρεξήγηση. Μη χάσετε τα «Blade Runner  2049», ή την «Δουνκέρκη» ή το «Baby Driver». Εξαιρετικές ταινίες. Μεγάλες εμπορικές επιτυχίες. Ναι, και τα δυο!

Αφιέρωμα: Σινεμά σε 2 κινήσεις Φέτος εγκαινιάζουμε έναν νέο τρόπο να σας συστήνουμε βραβευμένους δημιουργούς και μεγάλους πρωταγωνιστές. Σύντομα, απλά, στοχευμένα: μέσα από 2 επιλεγμένες ταινίες τους. Μη χάσετε λοιπόν στο πρόγραμμά μας τα «2άρια» μας και ανακαλύψτε τα καλύτερα δείγματα δουλειάς των πολυβραβευμένων σταρ και σκηνοθετών.

Γιώργος Λάνθιμος, Αλεξάντρ Ντεσπλά, Αλεξάντερ Πέιν: τον Ιανουάριο, το Σινεμά σε 2 Κινήσεις παρουσιάζει τους πολυβραβευμένους Ελληνες του Χόλιγουντ. Κάθε Σάββατο, δύο επιλεγμένες ταινίες back to back. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.