5 πράγματα για το «Blindspot»

Πανέτοιμη για το 2ο κύκλο της αποκλειστικά στο Novacinema 4HD, επιστρέφει η αγαπημένη μας σειρά. Πάμε λίγο στο παρασκήνιό της!

Πανέτοιμη για το 2ο κύκλο της αποκλειστικά στο Novacinema 4HD, επιστρέφει η αγαπημένη μας σειρά. Πάμε λίγο στο παρασκήνιό της!

Από τη στιγμή που η Τζέιν βγήκε γυμνή και καλυμμένη από περίεργα τατουάζ στην Time Square της Νέας Υόρκης, οι θεατές εθίστηκαν στην ιστορία της.

Το Blindspot έγινε μία από τις αγαπημένες μας σειρές. Και τώρα είναι έτοιμη για το 2ο κύκλο της.

Διαβάστε 5 trivia για τη σειρά:

Memento. H θρυλική indie ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, με πρωταγωνιστή τον Γκάι Πιρς, ως ένα άντρα καλυμμένο με τατουάζ, ο οποίος πάσχει από αμνησία ήταν φυσικά μεγάλη επιρροή στην ιδέα και το σενάριο της σειράς.

7 ώρες. Τόσο χρειάζεται να κάθεται στην καρέκλα του μακιγιάζ η πρωταγωνίστρια Τζέιμι Αλεξάντερ για να ζωγραφιστούν στο δέρμα της τα ολόσωμα τατουάζ.

Τίλτοι επεισοδίων. Δε βγάζετε άκρη από τους τίτλους κάθε επεισοδίου; Μοιάζουν με αρλούμπες; Με τρεις τυχαίες λέξεις στη σειρά; Υπάρχει ένα μυστικό: πρόκειται για αναγραμματισμούς. Για παράδειγμα αν πάρεις τα γράμματα του «Eight Slim Grins» και τα βάλεις σε άλλη σειρά, αποκρυπτογραφείται το «The Missing Girl».

Μεγάλες αποκαλύψεις στο 2ο κύκλο υπόσχονται οι δημιουργοί. Ο παραγωγός Μάρτιν Γκέρο μάλιστα υπόσχεται ότι οι αποκαλύψεις ξεκινάνε από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο. «Θα μάθετε το πραγματικό όνομα της Τζέιν. Από το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου θα μάθετε πολλά. Πολλά! Και, αυτή τη φορά, θα είναι όλα αληθινά!»

Νέα πρόσωπα, νέοι χαρακτήρες  Καινούργιοι πρωταγωνιστές ενισχύουν το καστ της σειράς από το 2ο κύκλο. Οι Μισέλ Χαρντ και Λουκ Μίτσελ θα παίξουν πρόσωπα από το παρελθόν της Τζέιν. Υπομονή, σε λίγο περισσότερα…

– “Blindsot II“. Μη χάσετε την σειρά κάθε  Παρασκευή στις 22:00 αποκλειστικά στο NOVACINEMA4HD

Και μην ξεχνάς…με το Novaguide.gr φτιάχνεις το δικό σου τηλεοπτικό οδηγό διαθέσιμο όπου και αν βρίσκεσαι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.