Πόσα push-ups έκανε ο Τσάρλι Χάναμ κι ακόμα 4 trivia για το «King Arthur»

O Γκάι Ρίτσι σκηνοθετεί τους Τσάρλι Χάναμ και Τζουντ Λο στη δική του μεταμοντέρνα ματιά του θρύλου του Βασιλιά Αρθούρου. Διαβάστε 5 trivia για το «Βασιλιάς Αρθούρος: ο Θρύλος του Σπαθιού».

O Γκάι Ρίτσι σκηνοθετεί τους Τσάρλι Χάναμ και Τζουντ Λο στη δική του μεταμοντέρνα ματιά του θρύλου του Βασιλιά Αρθούρου. Διαβάστε 5 trivia για το «Βασιλιάς Αρθούρος: ο Θρύλος του Σπαθιού».

Ο Γκάι Ρίτσι («Sherlock Holmes», «Snatch», «Δύο Καπνισμένες Κάννες») σκηνοθετεί μία «βρώμικη», αλήτικη και μοντέρνα εκδοχή του θρύλου του Εξκάλιμπερ, των ιπποτών της στρογγυλής τραπέζης και του Βασιλιά Αρθούρου και τη σερβίρει στη γενιά των 00ς με μπόλικη περιπέτεια και τεστοστερόνη. 

Ο Αρθούρος της ταινίας είναι ένας συμμορίτης, ένα κλεφτρόνι που έχει μεγαλώσει ανάμεσα στις πόρνες και τούς πελάτες τους, στη σκοτεινή πλευρά της πόλης. Δεν προσπαθεί να πιάσει την καλή, αλλά απλώς να επιβιώνει με το κύρος της πιάτσας, στήνοντας κομπίνες κι έχοντας εμπιστοσύνη στα γοργά του πόδια όταν τα βρίσκει σκούρα. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι είναι ο απόγονος του θρόνου, ο γιος του βασιλιά Ούθερ, ο οποίος είχε δολοφονηθεί από τον αδελφός του, Βόρτιγκερν. Ο Βόρντιγκεν όμως, αν και σφετεριστής του θρόνου δεν μπορεί να καρπωθεί την εξουσία, καθώς ένας χρησμός θέλει μόνο ο νέος που θα μπορέσει να τραβήξει το σπαθί Εξκάλιμπερ από το βράχο όπου είναι καρφωμένο, να μπορεί να γίνει ηγεμόνας της διασπασμένης Αγγλίας.
Η αποκάλυψη θα έρθει νωρίς και οι δυο άντρες θα πυροδοτήσουν ένα χαρακτηριστικής ορμής ανθρωποκυνηγητό…

Με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Τσάρλι Χάναμ και Τζουντ Λο, ο Γκάι Ρίτσι δημιουργεί μία γρήγορη, μεταμοντέρνα, ευφάνταστη περιπέτεια και ξαναδιαβάζει το παραμύθι του Βασιλιά Αρθούρου μέσα από το βλέμμα της γενιάς των video games. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.