Μήπως ο Βέρα δεν ήταν τρελός;;

Ο Ηλίας Βλάχος γράφει στο προσωπικό του blog για το πως ο Χάιμε Βέρα από "τρελός" έγινε σοφός στα μάτια των φιλάθλων...

Έχουν περάσει δύο μήνες από την συντριβή του ΟΦΗ με 5-1 στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό. Ο Χάιμε Βέρα είχε πει μετά το ματς ότι η ομάδα του θέλει να παίζει όπως ο Ολυμπιακός. Επιθετικά. Πολλοί τον είπαν τρελό… δύο μήνες μετά αποδεικνύεται… σοφός!

Στα επτά ματς που ακολούθησαν, ο ΟΦΗ με το δικό του ποδόσφαιρο με τις δικές του δυνάμεις είναι κοντά στη σωτηρία! Έχει μόνο μια ήττα σε αυτά τα επτά παιχνίδια και αυτή σε ματς που προηγήθηκε, στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Ο Χάιμε Βέρα δεν έχει αλλάξει στιγμή τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Η ποιότητα δεν λείπει ποτέ από την ενδεκάδα στον βωμό του αποτελέσματος. 

Αν παίζεις καλά και σκέφτεσαι επιθετικά σίγουρα κάνεις κάτι που το 60% των ομάδων στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν κάνουν, δεν περιμένουν, δεν διανοούνται καν! Ο ΟΦΗ θέλει να καθορίζει αυτός το παιχνίδι, να δίνει αυτός τον ρυθμό και αυτός κάνει! 

Στην ουσία η διοίκηση έχει επιλέξει έναν προπονητή που ναι, έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν αλλά στο μυαλό ταιριάζει απόλυτα με αυτό που θέλει να πράξει! Χωρίς να ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν τριγύρω, χωρίς να ενδιαφέρεται για το ένδοξο παρελθόν, χωρίς να ενδιαφέρεται για το τι θα έπρεπε να κάνει για να είναι εκεί στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα δομείται σε σωστές βάσεις με σωστές σκέψεις. Παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει και όχι το ποδόσφαιρο που θα της έδινε ψίχουλα. Σκοράρει εύκολα αλλά δέχεται και εύκολα γκολ! Αυτό είναι θέμα ποιότητας και φυσικά και υπομονής! Υπομονή που ο κόσμος του ΟΦΗ δείχνει να έχει γιατί βλέπει ότι ο Χάιμε Βέρα τελικά δεν ήταν τρελός!

Ήταν παλικάρι και αυτό που είχε στο μυαλό του, βγαίνει στο γήπεδο και με ενέσεις ποιότητας το καλοκαίρι ο ΟΦΗ δείχνει καταδικασμένος να μείνει εδώ κοντά μας και γιατί όχι, να κοιτάξει και πιο ψηλά άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει!!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.