ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν θέλουν τον κόσμο τους στον τελικό!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για το παραμύθι χωρίς... δράκο των δικεφάλων που "κλαίνε και οδύρονται" για να γίνει το Σάββατο ένας κανονικός τελικός.

Σήμερα λοιπόν, αναμένεται να ληφθεί η πολυπόθητη απόφαση για τον τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, όπου όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν θα ανοίξει το… ασφαλέστερο στάδιο της χώρας στο κοινό!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού υποχρεώνεται στη συγκεκριμένη απόφαση κυρίως από την στάση των ίδιων των ομάδων. 

Διότι μπορεί με τις διαρροές τους να μας λένε οι δικέφαλοι ότι θέλουν έναν τελικό με τον κόσμο τους στις εξέδρες, αλλά όταν στη σύσκεψη της περασμένης Πέμπτης ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης τους ζήτησε να δεχθούν να αναλάβουν και τις ευθύνες τους για ότι συμβεί, αρνήθηκαν να πουν οτιδήποτε. 

Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, όπως και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και όλες οι ομάδες, έχουν στις τάξεις τους και κανονικούς φιλάθλους και όχι μόνο χουλιγκάνους έτοιμους να δώσουν οποτεδήποτε ένα ραντεβού “θανάτου”. 
Θα μπορούσαν λοιπόν, να απαιτήσουν από 10 – 15 χιλιάδες εισιτήρια η κάθε μία και να τα δώσουν “χέρι με χέρι” που λέμε, στους κανονικούς φιλάθλους τους, αποκλείοντας τους σκληροπυρηνικούς, αλλά και τους οργανωμένους συνδέσμους που ξέρουν ότι τους έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν.  

Δεν το έκαναν και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να αναζητήσουν εναλλακτικές. 

Γιατί; Γιατί ενώ γνωρίζουν ποιοι είναι οι οπαδοί που τους δημιουργούν διαχρονικά τα προβλήματα, δεν θέλουν να τους αντιμετωπίσουν ως “πρόβλημα” για να μην ανοίξουν μέτωπο μαζί τους. 

Έτσι προτιμούν να παίξουν ένα τελικό σε γήπεδο… νεκροταφείο για να αποφύγουν τα όποια επεισόδια των (καλύτερα από αυτούς) οργανωμένων οπαδών, ώστε να παίξουν τη νέα σεζόν στην Ευρώπη αποφεύγοντας το Grexit και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με μείον στη βαθμολογία. 

Και ξέρουν ότι θα αποφύγουν το Grexit παρά την ξεφτίλα ενός άδειου από κόσμο ΟΑΚΑ, απλά γιατί και η ίδια η UEFA με την επιτροπεία της στην Ελλάδα έχει πετύχει μια τεράστια… τρύπα στο νερό! 

Δεν έχει κάνει τίποτα τρία χρόνια τώρα και απλά βλέπει με τα μάτια των δικών την επιτετραμμένων την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου να μην έχει εκπληρώσει κανένα από τα 5 σημεία της τελευταίας επιστολή της Φάτμα 
Σαμούρα. 

Έγραψα “Βαγγέλης Γραμμένος” ΄και θυμήθηκα ότι ο “δικός μας άνθρωπος” απλά… προσποιείται τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Διότι δεν μιλάει, ούτε λαλάει, ακόμα και στο πιο καυτό ζήτημα των ημερών.

Αλλά τι να πει; Εδώ στη σύσκεψη της περασμένης Πέμπτης δεν ήταν στην ομοσπονδία για να δώσει λύση, αλλά έμεινε για… δουλειές στη Θεσσαλονίκη.

Μιλάμε ότι τόσο πολύ θέλουν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και η ΕΠΟ να γίνει ο τελικός με κόσμο, που ο πρόεδρος ήταν εκτός Αθηνών! Πραγματικά “καίγονται” να βάλουν όσους περισσότερους φιλάθλους τους μπορούν στο ΟΑΚΑ.

Και να λειτουργήσει όλο το στάδιο, με εξαίρεση τις θύρες 20-22, που από τον περασμένο Οκτώβριο και το ματς ΑΕΚ-Μπάγερν, έκαναν… τραμπάλα με τους Γερμανούς φιλάθλους πάνω τους, αλλά το πόρισμα του υπουργού Σπρίντζη ακόμα δεν έχει σταλεί στην UEFA που το περιμένει 7 μήνες τώρα. 

Γι αυτό σας λέω: Το παραμύθι “θέλουμε το κόσμο στο πλευρό μας” δεν έχει… δράκο. 

Δράκοι υπάρχουν στο Game of Thrones της Nova, όχι στην ΕΠΟ, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που προτιμούν την αξία της σιωπής στο Μαρούσι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.