Ώρα Κυπέλλου για την ΑΕΚ

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για τις απαντήσεις που οφείλουν να δώσουν οι παίκτες της ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τα ψέματα τελείωσαν για τους παίκτες της ΑΕΚ. Το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ οφείλουν πρώτα για τους εαυτούς τους και ακολούθως για τους φιλάθλους τους να δώσουν απαντήσεις. Τρίτος χαμένος τελικός και ειδικά από την ίδια ομάδα, τον ΠΑΟΚ, δεν τον αντέχει ο οργανισμός ΑΕΚ. Θα είναι ένα στίγμα. Μια αποτυχία για τους «κιτρινόμαυρους». Και κανένας στο «στρατόπεδο» της Ένωσης δεν θέλει να στιγματιστεί με κάτι τέτοιο. Δεν περνάει από κανενός το μυαλό είτε είναι παίκτης, είτε είναι στο προπονητικό τιμ, είτε είναι γιατρός, είτε είναι φροντιστής ή φύλακας πως η ΑΕΚ δεν θα κερδίσει το τρόπαιο το βράδυ του Σαββάτου. Η αυτοπεποίθηση υπάρχει, το πάθος ξεχειλίζει, η προετοιμασία είναι ολοκληρωμένη για τον αγώνα της χρονιάς. 

Η αλήθεια είναι πως μετά την απώλεια του τίτλου και της κατάκτησης της 2ης θέσης, σε όποιο απαιτητικό παιχνίδι αγωνίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν χαρακτήρα και πήραν αυτό που ήθελαν. Το ίδιο καλούνται να κάνουν και σε λίγες ώρες. Αυτός δεν είναι ένας αγώνας που θα κριθεί σε τακτικά κομμάτια ή ποιότητα. Θα κριθεί στο πάθος και τη δίψα για διάκριση. Σε αυτόν που το θέλει περισσότερο. Και οι παίκτες της ΑΕΚ με βάση τα όσα έχουν δείξει, έχουν πει δημοσίως ή ακόμα και μεταξύ τους δείχνουν να το θέλουν περισσότερο. Το μόνο που απομένει είναι να το δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν στο τέλος της βραδιάς το 16ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του συλλόγου. Και φυσικά να προσθέσουν τα ονόματά τους σε μία ακόμα χρυσή σελίδα της ιστορίας της ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.