Ο Παναθηναϊκός, το βαρέλι χωρίς πάτο και το πούλμαν για Αλεξανδρούπολη…

Αυτό και αν αποτελεί είδηση για το 2013. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα αναγκαστεί να ταξιδέψει αύριο οδικώς για την Αλεξανδρούπολη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη αδυνατεί να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια.

Το είχαμε αναφέρει από την εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» μετά την εντός έδρας ήττα από τον ʼρη. Λέγαμε τότε ότι τα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι οι ήττες και οι κακές εμφανίσεις αλλά αυτά που θα έρθουν τις πρώτες μέρες του νέου έτους.  Δυστυχώς για το ιστορικό τμήμα τα κακά μαντάτα δεν άργησαν ούτε μια μέρα να έρθουν. Μπορεί ο Καζάζης να παραμένει στην θέση του ως πιστός στρατιώτης του συλλόγου, ωστόσο τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει είναι περισσότερα από όσα και ο ίδιος θα περίμενε όταν αποφάσιζε, πριν από έναν περίπου μήνα μετά το παιχνίδι με τον ʼρη, να βάλει οριστικά και αμετάκλητα …πλάτη στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο κόουτς λοιπόν του ΠΑΟ το πρωί της Παρασκευής, γύρω στις 8.30, θα επιβιβαστεί μαζί με τους 12 μικρούς του ήρωες, τον άμεσο συνεργάτη του Ματθαίο Φορτούνα και τον μάνατζερ της ομάδας Ρούλη Αγραπιδάκη σε πούλμαν προκειμένου να μεταβούν στην όμορφη αλλά και απομακρυσμένη από την Αθήνα, Αλεξανδρούπολη. Το ταξίδι 800 χιλιομέτρων θα διαρκέσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών περίπου 12 με 14 ώρες με αρκετές στάσεις για τους ταξιδιώτες που αναμένεται να φθάσουν στο ξενοδοχείο γύρω στις 9 με 10 το βράδυ της ίδιας μέρας. Για προπόνηση παραμονή του αγώνα ούτε λόγος βέβαια. Αυτή η προπόνηση δηλαδή, θα διεξαχθεί το πρωί του αγώνα γύρω στις 10 στο κλειστό της πόλης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας με όσες δυνάμεις έχουν οι παίκτες του Καζάζη θα κληθούν να αγωνιστούν με τον πιο ξεκούραστο Εθνικό Αλεξανδρούπολης και αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης γύρω στις 10 το βράδυ δηλαδή, θα πάρουν τον δρόμο της 12ώρης και βάλε επιστροφής στην Γλυφάδα.

 Ότι και αν γίνει στο ματς ουδείς μπορεί να τους πει το παραμικρό. Αντίθετα ακόμη και σετ να πάρουν όλοι θα μιλήσουν για θαύμα υπό τις παραπάνω συνθήκες μετάβασης της ομάδας στην Αλεξανδρούπολη. Δεν μιλάμε αν πάρουν πόντο ότι θα πρέπει να τους γυρίσουν με …αεροπλάνο ως πριμ. Ούτε καν ο Ρούλης Αγραπιδάκης, ο παλαιότερος δηλαδή του αθλήματος, δεν θα έχει ξαναζήσει τέτοια κατάσταση. Και αναρωτιέμαι αν σε αυτό το βαρέλι προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Καζάζης, γιατί η διοίκηση απλά παρακολουθεί και δεν μετέχει στις εξελίξεις, υπάρχει πάτος ή η πτήση προς το κενό της Α2 κατηγορίας γίνεται πλέον χωρίς αλεξίπτωτο. Ακούει κανείς;

• Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί άγνωστο μέχρι πότε χωρίς κλασικό διαγώνιο μετά την φυγή του Βραζιλιάνου Ραγκουζόνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.