Ο Καζάζης, ο «Μπόμπι» και ο πάγκος

Αν το παιχνίδι της προηγούμενης Παρασκευής με τον Φοίνικα στη Σύρο ανέδειξε τα προβλήματα του Ολυμπιακού (έλλειψη δεύτερου διαγωνίου), το χθεσινό ευρωπαϊκό ματς με την Οστράβα στην Τσεχία έφερε στην επιφάνεια τα πλεονεκτήματα του.

Άλλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός με Γιορντάνοφ και άλλη χωρίς Γιορντάνοφ και αυτό μπορούν να το καταλάβουν και αυτοί που δεν έχουν χαρτί .Πανεπιστημίου στο άθλημα. Τα χέρια του Καζάζη είναι δεμένα όταν ο «Μπόμπι» είναι εκτός. Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει διαγώνιο αλλά με τις αναγκαστικές αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα στο τερέν χαλάει και την ισορροπία των τριών κορυφαίων ακραίων που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αφήστε που μπερδεύονται και οι ίδιοι (απόλυτα φυσιολογικό) όταν δεν παίζουν στην φυσιολογική τους θέση.

Αυτό όμως που, κυρίως, αναδείχθηκε από το ματς στην Τσεχία είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει απίστευτες λύσεις σε ένα παιχνίδι. Δεν τράβαγε ο Γιούριστς στο δεύτερο σετ, μπήκε ο Παπαδόπουλος και το «καθάρισε». Μπήκε ο Κοκκινάκης στην θέση του Καλντέιρα έκανε την δική του ζημιά. Ο Κουρνέτας ήταν στην κακή του μέρα, ο Μαρούλης έφερε τα πάνω κάτω στο ματς με την έλευσή του. Όλα τα παραπάνω δείχνουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο υγιής Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα. Δεν είναι ομάδα για να κατακτήσει στο Champions League αλλά χωρίς προβλήματα τραυματισμών μπορεί να την περάσει την Βελγική Νόλικο Μασέϊκ που είναι ο βασικός του αντίπαλος για πρόκριση στην επόμενη φάση. Με .ένα πόδι έπαιζε χθες ο Γιορντάνοφ και πήρε 25 πόντους. Είχε κάποια θέματα σε ορισμένες στιγμές του αγώνα αλλά βρείτε μου εσείς έναν αθλητή που την προηγούμενη εβδομάδα πήγαινε με μπότα στις προπονήσεις και μέσα σε λίγες μέρες έπρεπε να «καθαρίσει» για την ομάδα του.

Στο τελευταίο που θα ήθελα να σταθώ είναι στον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο πάγκος είναι μεν γεμάτος αλλά το ζήτημα είναι ο προπονητής να μπορεί ανά πάσα στιγμή να κερδίσει ματς από τις «ρεζέρβες» του. Ο Καζάζης λοιπόν έχει κερδίσει τον σεβασμό των παικτών και αυτοί του τον ανταποδίδουν όταν τους χρειαστεί.  Δεν είναι εύκολο να είσαι «παγκίτης» στους περισσότερους αγώνες και όταν σε χρειάζονται στην ομάδα να κάνεις την υπέρβαση. Το έκανε ο «Μαρουλάο» (Μαρούλης) ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά έχει το ρόλο του «δεύτερου» πασαδόρου αλλά η συμπεριφορά του στα ματς είναι για «πρώτος». Είναι «μαγκιά» του Καζάζη που έχει καταφέρει να έχει όλους τους παίκτες του στα .κόκκινα. Και βέβαια είναι προπονητική μαγκιά να μπορείς να αλλάζεις την μορφή ενός αγώνα με τόσες αλλαγές. Επίλογος. Στην Ελλάδα θα πρέπει να «ματώσουν» οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για να τον κερδίσουν. Τον υγιή Ολυμπιακό, επαναλαμβάνω.

 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.