Οι στόχοι και ο απολαυστικός Ανδρεόπουλος

Την περίμενε την ευκαιρία από την αρχή της χρονιάς είναι η αλήθεια. Το είχε αγγίξει επιδερμικά το θέμα δύο τρεις φορές, όσες δηλαδή τον τσιγκλήσαμε στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά σήμερα στην συνέντευξη τύπου του 3ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» του έδωσε και κατάλαβε.

Ο λόγος για τον προπονητή του Φοίνικα Σύρου Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο οποίος φέρθηκε ως .μπλοκέρ, στην δική μας πάσα απώλειας στόχων που του απευθύναμε. «Δεν καταλαβαίνω τι εννοείται όταν λέτε ότι μετά τον αποκλεισμό μας από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο χάθηκε ένας στόχος. Ο δικός μας στόχος είναι να χαιρόμαστε κάθε παιχνίδι.

Χαρήκαμε λοιπόν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό» είπε ο Κορίνθιος κόουτς και .άναψε την κουβέντα για στόχους και κούπες. «Η διοίκηση μου και οι φίλοι της ομάδας μου δεν μας πιέζουν για κούπες. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω καθημερινά στο νησί. Αν είναι να έρθουν οι κούπες και τα Κύπελλα ας έρθουν αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ. Αυτό μας ενδιαφέρει». Τα επόμενα δέκα λεπτά της συνέντευξης τύπου αναλώθηκαν στο θέμα «στόχοι». Εμείς πιέζαμε τον Ανδρεόπουλο για να μας .βγάλει επιτέλους τον στόχο της ομάδας του και εκείνος προσπαθούσε να ..μπλοκάρει την πρόθεσή μας. Ο κόουτς του Φοίνικα είναι λογικό ότι θέλει να αποβάλλει από την ομάδα του το άγχος του πρωταθλητισμού.

Απολύτως λογικό. Θέλει να περάσει σε όλους την νοοτροπία ότι «όταν παίξουμε καλό βόλεϊ θα έρθουν και οι κούπες». Μέχρι να γίνει αυτό ο απολαυστικός κ. Ανδρεόπουλος θα έχει την μπάλα χαμηλά και δεν πρόκειται να μπει στο τρυπάκι των βαρύγδουπων δηλώσεων. Το ίδιο έχει εμφυσήσει και στους παίκτες του. Αν μου βρείτε εσείς μια, μόνο μία, δήλωση παίκτη της Σύρου που να αναφέρεται ξεκάθαρα στον στόχο της ομάδας του τότε υποσχόμαστε, τουλάχιστον από τη Nova, ότι δεν θα ξαναπιέσουμε τον κόουτς. Μέχρι τότε θα τον .πιέζουμε αρχής γενομένης από τον αυριανό ημιτελικό με τη Λαμία. Το after game του πρώτου ημιτελικού θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Μα πολύ ενδιαφέρον λέμε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.