Η φανέλα του Ολυμπιακού και η τρέλα της Κηφισιάς

Πρώτος το είχε πει ο Χαρίλαος Τρικούπης το 1893 αναφερόμενος στην ελληνική οικονομία. «Κύριοι δυστυχώς επτωχεύσαμεν» είχε πει τότε, φράση που έμεινε στην ιστορία. Έφθασε η ώρα να το πούμε και εμείς.

Ε’ λοιπόν «κύριοι δυστυχώς επτωχεύσαμεν» στα προγνωστικά μας για τον αποψινό τελικό της Καλαμάτας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κηφισιά. Όλοι όσοι περιμένετε να σας βγάλω το νικητή σταματήστε τώρα την ανάγνωση.

Ποιος είναι το φαβορί; Ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός, η φανέλα του οποίου ζυγίζει τόνους; Ή μήπως η εκπληκτική φετινή Κηφισιά που έχει πάρει αντικαταστήσει τη λέξη «θαύμα» στο ελληνικό λεξιλόγιο; Η λογική, που έχει πάρει περίπατο φέτος είναι η αλήθεια, δείχνει Ολυμπιακό. Έχει Γιορντάνοφ, έχει εμπειρία, έχει Χριστοφιδέλη, έχει Στεφάνου, έχει Κουρνέτα, έχει ρε παιδί μου αρκετές έμπειρες λύσεις.

Όλοι αυτοί οι προαναφερθέντες ξέρουν σε τέτοια παιχνίδια πως θα κάνουν την διαφορά. Χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ έπαιξαν όσο έπρεπε για να περάσουν. Ήταν πειστικός απέναντι βέβαια σε έναν αντίπαλο που δεν έκανε τίποτα. Έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του Ολυμπιακού στην αποψινή πίεση που θα δεχθεί από την Κηφισιά. Μην κολλάτε στα τρία παιχνίδια που έχουν προηγηθεί. Όπως μου είπε και ο coach Στέλιος (όποιος δεν ξέρει ποιος είναι ο coach Στέλιος επίσης καλύτερα θα είναι να σταματήσει να διαβάζει το κείμενο) μετά τη λήξη του ημιτελικού με την ΑΕΚ «Παντελή μου η μαθηματική λογική λέει ότι δεν μπορεί να γίνει το 4-0».

Τα τρία προηγούμενα λοιπόν παιχνίδια δεν θα είναι στο μυαλό του Πρωτοψάλτη ή του Γιοβάνοβιτς. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αν πάντως η Κηφισιά χαλάσει την υποδοχή του Ολυμπιακού τότε έχει μπόλικη τύχη γιατί το μπλοκ της όπως και η άμυνά της είναι απίστευτα όπλα. Ειδικά αυτός ο Σουλτανόπουλος κάνει όργια πάνω στο φιλέ. Κάνει μακράν το καλύτερο πρωτάθλημα της χρονιάς και σίγουρα κάποιοι προπονητές που το καλοκαίρι δεν τον ήθελαν μάλλον θα τραβάνε τα μαλλιά τους για την μη επιλογή του.

Αυτή η Κηφισιά βγάζει μια πολύ ωραία τρέλα στο τάραφλεξ. Ο Νικολάκης κάνει ότι θέλει όταν έχει ποιοτική υποδοχή. Ο Πρωτοψάλτης ανοίγει τρύπες με τα άλματά του ενώ ο Σοόυζα μπορεί να μην είναι το όνομα που θα σου μείνει αλλά το …μεροκάματο, όπως και ο Παπαγγελόπουλος, το βγάζει και με το παραπάνω. Αν στους παραπάνω προσθέσετε και τον αψεγάδιαστο φέτος Κώστα Ταμπουρατζή έχετε το παζλ μιας ομάδας που τρομάζει. Προγνωστικά είπατε; Μπα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.