Ο “Μαρουλάο”, ο Λούνα και ο Νικόλας…

Εϊναι από τα ματς που ακόμη και να μην πιάσουν οι ομάδες το μάξιμουμ της απόδοσης τους σε γεμίζει από εικόνες λόγω του γηπέδου, λόγω της πόλης, λόγω του Νικόλα, η εικόνα του οποίου δεσπόζει στο κλειστό.

Το Ορεστιάδα-Ολυμπιακός, ματς ορόσημο την δεκαετία του 90, μας πήγε ευτυχώς πολλά χρόνια πίσω. Με 2000 και πλέον ανθρώπους στις εξέδρες, με ανταγωνιστική και πάλι Ορεστιάδα, με παθιασμένο Ολυμπιακό. με, με, με…

Οι “ερυθρόλευκοι” “καρδιοχτύπησαν αλλά τελικά χωρίς να βγάλουν μάτια με την απόδοσή τους πήραν το ζητούμενο, Μετά το ευρωπαϊκό χαστούκι από την Φριντρισχάφεν και με δεδομένες τις απουσίες Κλαρκ και Χριστοφιδέλη το τρίποντο αποτελεί το καλύτερο βάλσαμο για τον Καζάζη και τους παίκτες του λίγο πριν τα κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για την Ορεστιάδα; Αυτή θα μείνει με το παράπονο ότι θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον πόντο από τους πρωταθλητές. Σετ πάντως μετά από 10 χρόνια πήρε από τον Ολυμπιακό, αν ο Λούνα ήταν …Λούνα και αν ο Μαρούλης αρχικά και ο Πελεκούδας μετά, δεν άλλαζαν τη ροή του ματς τότε αυτό μπορεί να είχε και “πράσινο” χρώμα.

Αλλά για καλό του Ολυμπιακού και κακό της Ορεστιάδας τα “αν” δεν γράφουν ιστορία. Την ιστορία την γράφουν οι πρωταγωνιστές και τέτοιοι ήταν απόψε ο “Μαρουλάο”, ο “Πέλε”, ο Ριζόπουλος (ματσάρα) αλλά και ο Τζελάτι που κράτησε επιθετικά τον Ολυμπιακό. Ωραίο ματς. ωραία ατμόσφαιρα. Θα ξαναρθούμε Ορεστιάδα..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.