Το χάρμα (ΠΑΟ), το δράμα (Κοστάντσο) και τα ντέρμπι τίτλου!

Ήταν ένας Παναθηναϊκός να τον πιεις στο ποτήρι! Ήταν ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης στο ποδόσφαιρο, η οποία στο πιο σοβαρό τεστ της χρονιάς ως τώρα, όχι μόνο το πέρασε, αλλά πήρε και άριστα. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ, που τέλειωσε τον Οκτώβριο χωρίς νίκη, μοιάζει να μένει εκτός πρωταθλήματος αρκετά νωρίς.

Ο ομάδα του Μπόλονι έχει δύο ματς περισσότερα από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και διαφορά 5 και 3 βαθμών, αντίστοιχα. Ωστόσο, οι αιώνιοι έχουν να παίξουν με την Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό, οι οποίοι είναι μάλλον απίθανο να τους κόψουν βαθμούς.
ʼρα η διαφορά θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο κι αν έχουμε το απόλυτο, θα φτάσει στους 11 και στους 9 βαθμούς. Μια πολύ σημαντική διαφορά για τις πρώτες 8 αγωνιστικές ενός πρωταθλήματος, ιδιαίτερα αν αυτό είναι το ελληνικό, όπου εκπλήξεις τύπου Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-2 είναι σπάνιες.
Βέβαια για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αυτές ενδέχεται να αυξηθούν, αν ο Κοστάντσο παραμείνει βασικός κάτω από τα δοκάρια. Το να κάνεις λάθος επιλογή σε μια μεταγραφή δεν είναι τραγικό, ούτε συμβαίνει σπάνια. Οι μεταγραφές είναι λαχεία και ποτέ δεν πιάνεις τον πρώτο αριθμό σε όλες. Το τραγικό είναι να επιμένεις στην επιλογή αυτή όταν δεν σου βγαίνει με τίποτα!
Όταν ο βασικός σου αντίπαλος δίνει χρόνο συμμετοχής στον πιτσιρικά Καπίνο και η ΑΕΚ εμπιστεύται τον εξαιρετικό Αραμπατζή, το να αφήνεις εκτός πλάνων τον Μέγερι και τον Δασκαλάκη, μπορεί πολύ σύντομα να σου στοιχίσει το πρωτάθλημα!
Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός της Τούμπας ήταν ο καλύτερος Παναθηναϊκός που είδα τα τελευταία χρόνια και το γεγονός ότι η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα στο ματς με τον ʼρη, μας προειδεάζει για ένα ενδιαφέρον αθηναϊκό ντέρμπι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, πριν την μητέρα των μαχών στις 19 Νοεμβρίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λύσουν κάποιες από τις βασικές διαφορές τους για εφέτος.
Μέχρι τότε πάντως, θα έχει προηγηθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ʼρη το Σάββατο στο Βικελίδης, σ΄ ένα ματς φωτιά και για τις δύο ομάδες. Ο ʼρης, που έκανε μεγάλες επενδύσεις σε έμψυχο δυναμικό το καλοκαίρι, δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και ίσως να έχει και άλλο προπονητή στο ματς με τους ερυθρόλευκους.
Κι ο Ολυμπιακός, που θα γυρίσει από το δύσκολο ματς του Ντόρτμουντ, θα πρέπει να πάει για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και να μην του φτάνει η νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή.
Με άλλα λόγια τα ντέρμπι του Νοεμβρίου, που θα τα δείτε live από τη NOVA, μπορούν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του τίτλου για τις ομάδες που παραδοσιακά τον διεκδικούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.