Οι… boxing days του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Για τις δικές της... boxing days ετοιμάζεται τις προσεχείς ημέρες η Σούπερ Λίγκα. Εντάξει, δεν έχουμε γίνει και Αγγλία όπου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά διεξάγονται τέσσερις μαζεμένες αγωνιστικές, αλλά το να παίξουν οι ομάδες μας δύο αγώνες σε διάστημα 3-4 ημερών και μετά από 15νθήμερη εορταστική διακοπή, έχει κι αυτό τη χάρη του. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι ομάδες, αφού η διακοπή δεν είχε να κάνει λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής, όπου και οι διεθνείς είναι σε εγρήγορση, αλλά και οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις, αλλά από τη. ραστώνη λόγω εορτών με τα παρεπόμενά τους.

Και δεύτερον γιατί το πρόγραμμα της 15ης και 16ης αγωνιστικής περιλαμβάνει κρίσιμα ματς για τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες που παίζουν πολλά για την υπόθεση της παραμονής τους στην κατηγορία, αλλά του πλασαρίσματός τους στις θέσεις των πλέη-οφ.
 
Θεωρητικά ο Ολυμπιακός με εντός τον Ατρόμητο και εκτός τη Δόξα, έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα. Αντίθετα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ υπάρχει από ένα δύσκολο ματς. Για τους πράσινους η δυσκολία βρίσκεται στο ταξίδι του Αγρινίου την Τετάρτη και για την ΑΕΚ η μετάβασή της στη Λιβαδειά το Σάββατο.
 
Για τον ΠΑΟΚ ο Λεβαδειακός στην Τούμπα και η Ξάνθη στα Πηγάδια είναι τεστ ενόψει των γνωστών ανακοινώσεων για τις περικοπές που ξεκινούν σε λίγο και θα ολοκληρωθούν έως τις 31 Γενάρη.
 
Για τον ʼρη τα ματς στην Κέρκυρα την Τετάρτη και με τον ΠΑΣ στο Βικελίδης την Κυριακή μπορούν να καθορίσουν τους στόχους του για συμμετοχή στην τελική πεντάδα ή στην κατάρτιση ενός πλάνου για τη νέα σεζόν από νωρίς!
 
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ, Εργοτέλης-Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός, Εργοτέλης-Πανιώνιος και Ατρόμητος-ΟΦΗ, είναι 6 αγώνες που θα φωτίσουν αρκετά την κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας και των θέσων 6-12.
 
Κι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δύο σερί αγωνιστικών θα ακολουθήσουν οι boxing days των φορέων του ποδοσφαίρου με την Πολιτεία για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου, τον ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και το καυτό ζήτημα της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ για την πολυπόθητη χορηγία.
 
Το πρώτο 20ήμερο του 2012 το ποδόσφαιρο πρέπει να δώσει λοιπόν, τη δική του σε μάχη, εντός και εκτός γηπέδων για ζητήματα που θα καθορίσουν την πορεία του αγωνιστικά, θεσμικά και οικονομικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.