Τρώνε ακόμα… κουραμπιέδες!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ακόμα σε… εορταστική περίοδο! Οι γιορτές βέβαια τελείωσαν, αλλά οι «αιώνιοι» δείχνουν να είναι ακόμα σε ραστώνη. Γι αυτό και αντάλλαξαν… δώρα μεταξύ τους στη 15η και την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το πρώτο δώρο το έδωσε ο Παναθηναϊκός που δεν εμφανίστηκε στο Αγρίνιο κι έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό και χθες ανταπέδωσε ο Ολυμπιακός, που έμεινε στο 0-0 με την Δόξα.

Φυσικά και η γκέλα του Ολυμπιακού είναι απείρως μεγαλύτερη γιατί ο Παναιτωλικός είναι μια σωστά δουλεμένη ομάδα, ενώ η Δόξα τώρα σχηματοποιείται. Επίσης οι πράσινοι έπαιξαν με την 11η ομάδα της βαθμολογίας σε ένα κατάμεστο γήπεδο-έδρα, ενώ οι ερυθρόλευκοι με την ουραγό σε ένα άδειο-παγωμένο Καυτανζόγλειο.

Την περασμένη Τετάρτη ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός γιατί ο Μαρκάνο βρήκε δίχτυα στο ματς με τον Ατρόμητο και άτυχος χθες γιατί θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ με τον Μιραλάς πριν καν συμπληρωθούν τα 40 πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός φαίνεται να στηρίζεται κατά 90% στον Λέτο. Δεν αγωνίστηκε ο Αργεντινός την Τετάρτη και η ομάδα σκόνταψε, αλλά επανήλθε χθες και με δικό του γκολ νίκησε την Κέρκυρα, που όμως είχε τον έλεγχο του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις Βελβέρδε και Φερέιρα μετά τα ματς της 16ης αγωνιστικής δείχνουν δύο σοβαρά προβληματισμένους προπονητές, οι οποίοι ξέρουν τι υλικό έχουν στα χέρια τους και γι αυτό δεν είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Ειδικά ο Ισπανός εμφανίστηκε για πρώτη φορά τόσο… συνεφιασμένος, σαν να παραδέχεται ότι αρκετοί από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές είναι εκτός φόρμας και δεν ξέρει τι να κάνει.
Η λογική λέει ότι θα έπρεπε να υπολογίζει και στο υπόλοιπο ρόστερ, αλλά από τις μέχρι τώρα κινήσεις του προκύπτει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των δεύτερων επιλογών.

Από την άλλη ο Φερέιρα θα ήθελε να έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά επειδή δεν το έχει, βολεύεται με επιλογές τύπου Μαυρία, Πετρόπουλου, Τοτσέ (με τον Παναιτωλικό), Κερνέζη, Μπιάρσμιρ, Βιτόλο και Μαρίνου (με την Κέρκυρα).

Πάντως, οι δεύτερες επιλογές του Πορτογάλου τον έχουν βγάλει μέχρι τώρα ασπροπρόσωπο, σε αντίθεση με τις δεύτερες επιλογές του Βαλβέρδε που σπάνια αρπάζουν την ευκαιρία που τους δίνει ο Ισπανός.

Κι αυτό είναι ένα θέμα που οφείλει να λύσει ο ίδιος, καθώς ο Φεβρουάριος είναι κοντά, οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη έρχονται και η πραγματική εικόνα στη βαθμολογία θα αποτυπωθεί στις 25 Ιανουαρίου, οπότε ο Παναθηναϊκός θα έχει παίξει τα δύο ματς που χρωστάει με Δόξα και Λεβαδειακό.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.