Πρόβα τίτλου μέσω… dancing on ice!

Το dancing on ice του Σίλβα Κλέιτον στους Ζωσιμάδες μπορεί να αποδεχθεί ως η πιο σημαντική πρόβα τίτλου για τον εφετινό Παναθηναϊκό, ο οποίος νομίζω πως πρέπει να ευχαριστεί τον Ηλία Σπάθα που αποφάσισε την διεξαγωγή του ματς αντί να τον μέμφεται, καθώς σε περίπτωση αναβολής του ο αγώνας που θα βλέπαμε (κάποτε στο μέλλον) μπορεί να μην είχε καμιά σχέση με τη ματσάρα που παρακολουθήσαμε.

Μπορεί επίσης, ο Κλέιτον να μην αναδεικνυόταν σε… Νουρέγιεφ του πάγου και ο Ορέστης Καρνέζης να μην είχε την ευκαιρία να αποδείξει ότι επέστρεψε στο ποδόσφαιρο.
Μπορεί ακόμα ο επίμονος (Φώτης) Κηπουρός να μη λύγιζε στην τελευταία τελική προσπάθεια των φιλοξενουμένων ή να είχε καλύτερο momentum στη συνεννόησή του με τον Ηλία Κώτσιο και το γκολ να μην ερχόταν για τον Παναθηναϊκό.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι πράσινοι θα συνέχιζαν να κουβαλούν στην πλάτη τους -αντί να να ξεπεράσουν τόσο άμεσα- τον πρόωρο αποκλεισμό τους από τον θεσμό του κυπέλλου.
Γι αυτό και στον Παναθηναϊκό, όπως και σε κάθε πραγματικά μεγάλη ομάδα, πρέπει να ξέρουν ότι «κάθε εμπόδιο είναι για καλό» και ότι το μέταλλο ενός κλαμπ που θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ουσιαστικά σφυρηλατείται σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ταυτόχρονα το ανάποδο ψαλίδι του Κλέιτον, που σημάδεψε το ματς, ματαίωσε και την κριτική που θα ακολουθούσε τον Φερέιρα, ο οποίος σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας (που επίσης ήταν μέσα στα πιθανά αποτελέσματα), θα έπρεπε να εξηγήσει τις επιλογές πάγκου για Λέτο, Ζέκα και Καπίνο.

Αυτό σημαίνει ότι αφού έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και στις επιλογές σου, άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά και μη προκαλείς την τύχη σου ζητώντας αναβολές αγώνων.
Αλλά και ο Δημήτρης Γόντικας, που έκανε λόγο για τους «φιλικούς» αγώνες άλλων ομάδων πρέπει να λησμόνησε ότι ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς από τον ΟΦΗ, τον Αστέρα Τρίπολης και την Δόξα, ομάδες που το «πράσινο μπλοκ» (αν υπάρχει) τις κατατάσσει στο «ερυθρόλευκο μπλοκ» (αν υπάρχει).

Με άλλα λόγια, το μόνιμο ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός και για τον Ολυμπιακό τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Με τόσο σοβαρά θέματα προς επίλυση, λοιπόν, που να βρεθεί χρόνος να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με την δική του ομάδα;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.