Το ποδόσφαιρο παρέλασε!

Ωδή στο ποδόσφαιρο στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, κανονική… θύρα 4 ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα και μάλιστα με απ΄ ευθείας γκολ από κόρνερ, σάμπα από Κλέιτον και Νίνη στο Ηράκλειο, «απελευθέρωση» με Λύμπε για την ΑΕΚ, πλέη-οφ με Μήτρογλου για τον Ατρόμητο και θεαματική επιστροφή με Ουμπίδες για τον ʼρη. Μετά την τρικυμία η γαλήνη. Μετά τα γεγονότα του ΟΑΚΑ το αληθινό ποδόσφαιρο! Γιατί η 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μας πρόσφερε, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, μια παρέλαση από ΑΛΗΘΙΝΟ ποδόσφαιρο.

Μια παρέλαση χωρίς αποδοκιμασίες, δακρυγόνα, ΜΑΤ και ελεύθερους σκοπευτές, όπως η κανονική, αλλά με χειροκροτήματα για το θέαμα και τις προσπάθειες των πραγματικών πρωταγωνιστών.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να είναι λοιπόν, όμορφο, γοητευτικό, θεαματικό, αθλητικό και να ξεχωρίζει από την γενικότερη μουντή εικόνα της κοινωνίας μας. Αρκεί όσοι συμμετέχουν σε αυτό να το βοηθήσουν όσο μπορούν στη δύσκολη περίοδο που βιώνει.

Ακόμα και η Κέρκυρα με τον Παναιτωλικό, που μάχονται για την σωτηρία τους, το κάνουν με την απόλυτα αθλητική νοοτροπία που τους διακρίνει και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Ωστόσο, ο παραστάτης της μεγάλης ποδοσφαιρικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου ήταν ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε, του Κέβιν Μιραλάς και του Γιάννη Μανιάτη, αλλά και ο Αστέρας του Σάκη Τσιώλη.

Διότι αν ο Αστέρας δεν ήταν ένας «Ολυμπιακός με μπλέ φανέλες» για μισή ώρα, δεν θα κέντριζε και τον ποδοσφαιρικό εγωϊσμό του αληθινού Ολυμπιακού για να δούμε το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που μας πρόσφερε στο β΄ ημίχρονο.

Επίσης, μπορεί ο Μιραλάς, ο Τζεμπούρ και ο (τραυματίας αυτή την εποχή) Πάντελιτς να έχουν φορτώσει με 38 γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά χωρίς την επιβλητική παρουσία του Μανιάτη στο χώρο του κέντρου ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα του Βαλβέρδε θεωρώ ότι θα ήταν μεγαλύτερος.

Κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς με την ομάδα της Τρίπολης, όπου η παρουσία του Μανιάτη στο β΄ ημίχρονο έφερε τα πάνω-κάτω για τους επίδοξους πρωταθλητές.
Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το καλύτερο δώρο από τον Βαλβέρδε και τους παίκτες του. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση κι ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό σκορ (7-2), με το λάβαρο του δαφνοστεφανωμένου έφηβου να κυματίζει ψηλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.