Τα βάγια του Πετρόπουλου στον Φερέιρα!

Την Κυριακή των Βαϊων γιορτάζεται η ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα όπου οι κάτοικοι της πόλης τον υποδέχθηκαν κρατώντας βάγια.

Αυτή την Κυριακή «διάλεξε» λοιπόν, ο Αντώνης Πετρόπουλος για να εκθέσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς μπήκε στο β΄ ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο και αφού έδωσε μία ασίστ, πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τον Παναθηνϊκό σε νίκη επί του Πανιωνίου με 3-0.

Ο Πετρόπουλος, που έχει σκοράρει τρία γκολ στα 226 λεπτά συμμετοχής του ως τώρα, σε 9 ματς εφέτος (παίζει 25΄ κατά μ.ο. ανά αγώνα) έγινε από χθες ο παίκτης που βρίσκει πιο συχνά δίχτυα στον ΠΑΟ. Σκοράρει κάθε 75 λεπτά και έχει μία ασίστ σε 226 λεπτά.

Δηλαδή, είναι ο MVP του Παναθηναϊκού, αφού Λέτο με τα 15 γκολ και τις 5 ασίστ, όταν αγωνιζόταν, σκόραρε κάθε 100΄ και έβγαζε μία ασίστ κάθε 301΄.

Ακολουθούν: Ο Τοτσέ με ένα γκολ ανά 177΄ συμμετοχής και καμία ασίστ, ο Κλέιτον με ένα γκολ ανά 426΄ συμμετοχής και μία ασίστ ανά 341΄ και ο Κατσουράνης με ένα γκολ ανά 480΄ και μία ασίστ ανά 640΄ συμμετοχής.

Σε μια ομάδα που παίζει εδώ και μήνες χωρίς σέντερ-φορ ο Αντώνης Πετρόπουλος φωνάζει «παρών» όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Το κάνει με συνέπεια μέσα στο γήπεδο και κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Για τον Γιώργο Καραγκούνη, με τα μόλις 470 λεπτά συμμετοχής εφέτος, ισχύουν πάνω-κάτω τα ίδια. Είναι όμως, ο Καραγκούνης, ο μεγάλος αρχηγός, που θα παίξει σε ένα ακόμα Euro και μπορεί, αν θέλει, να προστατεύσει μόνος του τον εαυτό του.

Και αυτός άξιζε καλύτερης μεταχείρισης από τον Φερέιρα, που σε ένα τόσο περιορισμένο ρόστερ δεν είχε την πολυτέλεια για «αποκλεισμούς» τύπου Πετρόπουλου και Καραγκούνη.
Κατά τα λοιπά η 28η αγωνιστική είχε. βάγια και σε άλλα γήπεδα! 

Τα πιο πολλά τα κράτησε ο Ιωάννου για την Κέρκυρα μέσα στο Καραϊσκάκη (0-1 τον Ολυμπιακό) βάζοντας έτσι φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας.
Τον ακολούθησε ο Κυριάκος που με το 2-1 επί της ΑΕΚ κράτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα.

Υπήρξαν όμως και βάγια που τα πήρε ο. αέρας, όπως οι διαφημιστικές πινακίδες στη Λιβαδειά ή το μπουκάλι του ανεγκέφαλου οπαδού του ʼρη στο Βικελίδης (διακοπή του ματς με τον Αστέρα στο 0-1) που στέρησε από την ομάδα του την δυνατότητα να διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς πάντως, μέχρι την αυλαία της Κυριακής του Θωμά το ενδιαφέρον κυρίως στην ουρά της Λίγκας θα είναι έντονο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.